1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γνωρίστε τους φετινούς ομιλητές του MDRT

Γνωρίστε τους φετινούς ομιλητές του MDRT

Γνωρίστε τους φετινούς ομιλητές του MDRT
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή ξεκινά το διήμερο συνέδριο του MDRT Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στο Elysium Hotel!

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν τις πλούσιες γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, κάνοντας αυτό το συνέδριο μια εξαιρετική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει.

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τους ξένους ομιλητές που θα συμμετέχουν στο φετινό MDRT! Σε αυτό το άρθρο θα «γνωρίσουμε», λίγο πριν το συνέδριο, και τους υπόλοιπους ομιλητές!

Κυριάκος Χατζηστεφάννου, Πρόεδρος του MDRT Ευρώπης – Ωκεανίας, Κυριάκος Χατζηστεφάνου!

Ο Κυριάκος Χατζηστεφάννου είναι 15 χρόνια μέλος του MDRT. Το 2009 του ανατέθηκε από το MDRT (Million Dollar Round Table, The Premier Association of Financial Professionals), η εκπροσώπηση της επικοινωνίας μελών για την Βόρειο Ελλάδα μέχρι το 2013. Το 2013 – 2014 ανέλαβε Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος. Η θητεία του ανανεώθηκε για τα έτη 2016 – 2018 και είναι Iσόβιο Mέλος. Το 2020 επιλέχθηκε από το MDRT ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών της Ευρωπαϊκής Ζώνης 2020-2021. Από το 2018 είναι ομιλητής στα ετήσια συνέδρια του MDRT σε Αμερική και Καναδά. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του με θέμα «Πλεονεκτήματα και οφέλη των μελών MDRT»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Λουκάς Τσούκκας, Μέλος MDRT Κύπρου

Ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος το 1996. Είναι ισόβιο μέλος του MDRT Κύπρου. Ο κ. Τσούκκας διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής MDRT Κύπρου από το 2021 μέχρι το 2023. Από το 2009 έχει συμμετάσχει σε όλα τα συνέδρια MDRT και έχει πραγματοποιήσει αρκετές παρουσιάσεις σε συνέδρια τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ξεχωρίζει για τη σκληρή δουλειά και το πάθος του. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του με θέμα «Ο δρόμος για την επιτυχία»!

Ντίνος Κυριακού, Ισόβιο Μέλος του MDRT Κύπρου

Διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Μελών του MDRT Κύπρου από το 2000 μέχρι το 2005. Είναι μέλος του MDRT για 17 χρόνια και προκριματικός για την κορυφή του πίνακα για 6 χρόνια. Είναι τακτικός ομιλητής σε διάφορες διεθνείς, ευρωπαϊκές και τοπικές εκδηλώσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας, παρουσιάζοντας θέματα σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, τον επαγγελματικό ενθουσιασμό, την αναζήτηση πελατών, τη διαχείριση χρόνου, τις επιτυχημένες πρακτικές πωλήσεων και αναζήτησης πελατών καθώς και τη διαχείριση σχέσεων. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του με θέμα «Διαχείριση Αντιρρήσεων»!

Κωνσταντίνος Μουρούτης, Φυσίατρος – Νευροεπιστήμονας

Διακεκριμένος καθηγητής προληπτικής Ιατρικής & Νευροεπιστημών και εμπνευσμένος διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Νέα Ζωή. Ο κ. Μουρούτης έχει συγγράψει 23 βιβλία στην ελληνική γλώσσα και 12 βιβλία στην αγγλική γλώσσα, έχει πραγματοποιήσει και πλήθος ομιλιών-διαλέξεων που πραγματεύονται διάφορα θέματα σχετικά με τις εκφυλιστικές παθήσεις που μαστίζουν το σύγχρονο άνθρωπο παρουσιάζοντας και τις λύσεις τους, έχει γράψει αρκετά επιστημονικά και ιατροφιλοσοφικά άρθρα και έχει κάνει πολυάριθμες διαλέξεις και σεμινάρια. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του με θέμα “Less Is More: Wealth to Give Everything!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Επίσημη επιβεβαίωση για τις διαπραγματεύσεις πώλησης της CNP Cyprus - Τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα

Δρ. Παναγιώτης Κούβαρος, Επίκουρος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο Δρ. Κούβαρος είναι Επίκουρος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού και συνιδρυτής και Σύμβουλος Έρευνας για το Safe Intelligence, ένα spinout του Imperial College London. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής για το πρόγραμμα DARPA Assured Autonomy, όπου ηγήθηκε της επίσημης επαλήθευσης των νευρωνικών δικτύων βιομηχανικής κλίμακας που κατασκευάστηκαν από την Audi και την Boeing. Ήταν υπότροφος του Imperial College London EPSRC Doctoral Prize. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στην Πληροφορική από το Imperial College London το 2016. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του με θέμα «AI: Η επιστήμη, τα οφέλη και οι κίνδυνοι»

Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε επίσης και mini ομιλίες από τους εξής συμμετέχοντες:

Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Εθνική Ασφαλιστική, Μέλος του MDRT Cyprus

Δώρος Λιμπέρτης, Eurolife, Μέλος στην κορυφή του πίνακα MDRT

Κατερίνα Χριστοφόρου, Universal Life, Μέλος του MDRT Cyprus

Πάνος Τσιολής, Metlife, MDRT Court of the Table

Φώτης Ναθαναήλ, CNP Cyprialife, Μέλος του MDRT Cyprus

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φετινού MDRT: MDRT CYPRUS

Διαβάστε εδώ ποιοι θα είναι οι ξένοι ομιλητές στο φετινό MDRT CYPRUS: Οι ξένοι ομιλητές του MDRT CYPRUS 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.