1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι ξένοι ομιλητές του MDRT CYPRUS 2024

Οι ξένοι ομιλητές του MDRT CYPRUS 2024

Οι ξένοι ομιλητές του MDRT CYPRUS 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πλησιάζει το MDRT CYPRUS 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 02 και 03 Φεβρουαρίου στο Elysium Hotel!

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν τις πλούσιες γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, κάνοντας αυτό το συνέδριο μια εξαιρετική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει.

Φυσικά, μέσα στους ομιλητές ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η παρουσία του φημισμένου Tony Gordon, πρώην Προέδρου του MDRT, καθώς και του Dr. Sanjay Tolani, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους σήμερα Ασφαλιστικούς Συμβούλους στον κόσμο!

Ακολουθούν οι ξένοι ομιλητές του διήμερου συνεδρίου, το οποίο έχει τίτλο: Being a leader is a choice!

Tony Gordon, Πρώην Πρόεδρος του MDRT

Ο Tony Gordon είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Το 2001 έγινε ο πρώτος Πρόεδρος του MDRT εκτός Βόρειας Αμερικής – έχοντας τη μοναδική διάκριση να έχει υπηρετήσει τόσο ως Πρόεδρος του Top of the Table του MDRT όσο και ως Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μέλος του MDRT για 47 χρόνια και προκριματικός για την κορυφή του πίνακα για πάνω από 46 χρόνια. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος του MDRT το 2001, ο πρώτος εκτός Βόρειας Αμερικής. Ως ομιλητής, έχει μιλήσει σε 56 χώρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Dr. Sanjay Tolani, Οικονομικός Σύμβουλος & Coach

Κατά την τελευταία δεκαετία, ο Δρ Sanjay Tolani έχει καθοδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικούς συμβούλους για το πώς να κάνουν σωστό οικονομικό σχεδιασμό μέσω της δικής του κοινότητας: Sanjay Mentoring Family. Είναι επίσης 20ετές μέλος του Million Dollar Round Table – The Premier Association of Financial Professionals, με 2 Court of the Table, 16 Top of the Table honors και 9 χρόνια Platinum Dragon. Ο Δρ Sanjay είναι επίσης συγγραφέας 12 βιβλίων, τα οποία έχουν καλύψει θέματα σχετικά με τον προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό, τις επενδύσεις, το μάρκετινγκ, το branding και πολλά θεωρούνται πλέον ως το «εγχειρίδιο» για τους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Sandro Forte, Ομιλητής Ανάπτυξης & Συγγραφέας

Ο Sandro Forte είναι ένας δυναμικός, καινοτόμος και ιδιαίτερα σεβαστός επιχειρηματίας που ειδικεύεται στην παροχή στοχευμένης υποστήριξης στους ανθρώπους μέσω του life coaching. Ως ομιλητής προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, ο Sandro έχει μεγάλη εμπειρία στην αρένα της βοήθειας των άλλων και με το υπόβαθρό του έχει προσφέρει μια μοναδική προοπτική για τη ζωή, την οποία φέρνει σε κάθε συνεδρία και εργαστήριο που παραδίδει. Ως μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ομιλητών, Global Speaking Fellow και Certified Speaking Professional, ο Sandro θαυμάζεται στο επάγγελμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Naji Haddad, Ιδρυτής του BLIS Λιβανέζος Οικονομικός Σύμβουλος

Ο Naji Haddad είναι ένας αυτοδημιούργητος, αυτοδίδακτος οικονομικός επαγγελματίας που είναι αποφασισμένος να κάνει μια πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, δίνοντάς τους πρόσβαση σε ένα ασφαλέστερο αύριο. Σπουδάζοντας Οικονομικά & Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο CNAM-ISAE του Λιβάνου, ο Haddad ξεκίνησε την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα πριν συνειδητοποιήσει ότι το πραγματικό του πάθος έγκειται στην παροχή αξιόπιστων και υγιών οικονομικών συμβουλών σε άτομα σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης της ζωής τους καθώς και του μέλλοντος των οικογενειών τους.

Svetlana Plitin, Οικονομικός σύμβουλος & MDRT International Speaker

Μία από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς συμβούλους στη Λιθουανία και η καλύτερη στην Allianz Λιθουανίας τα τελευταία χρόνια με το υψηλότερο επίπεδο προσόντων σταδιοδρομίας. Σε μόλις 7 χρόνια, από το ξεκίνημά της στον κλάδο ασφάλισης ζωής, έμαθε πώς να ισορροπεί μεταξύ του να είναι σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας, έχει προκριθεί για MDRT 6 συνεχόμενα χρόνια και έφτασε στα υψηλότερα ποσοστά παραγωγής που έχουν επιτευχθεί ποτέ στην εταιρεία από την ίδρυσή της.

Ghassan Kosta, Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής της Google

Ως μέλος της ανώτερης ηγεσίας του Google Cloud στην περιοχή META, ο Ghassan είναι υπεύθυνος για την προώθηση της ανάπτυξης μέσω στρατηγικών συνεργασιών και πρωτοβουλιών. Σε ένα περιβάλλον υψηλής ανάπτυξης, φέρνει ισχυρή εμπειρία στην αγορά για τη διαχείριση επιτυχημένων ομάδων και την επίτευξη μεγάλης αύξησης εσόδων. Κατάφερε να ξεκινήσει την επιχείρηση Google Cloud και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις και φορείς του δημόσιου τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φετινού MDRT: MDRT CYPRUS

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.