1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Παρών στο συνέδριο του MDRT o πρόεδρος του MDRT Ευρώπης –...

Παρών στο συνέδριο του MDRT o πρόεδρος του MDRT Ευρώπης – Ωκεανίας, Κυριάκος Χατζηστεφάνου!

Παρών στο συνέδριο του MDRT o πρόεδρος του MDRT Ευρώπης – Ωκεανίας, Κυριάκος Χατζηστεφάνου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είμαστε όλο και πιο κοντά στο πολυαναμενόμενο διήμερο συνέδριο του MDRT CYPRUS που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 02 και 03 Φεβρουαρίου στο Elysium Hotel!

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν τις πλούσιες γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, κάνοντας αυτό το συνέδριο μια εξαιρετική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει.

Σημαντική για το συνέδριο είναι η παρουσία του προέδρου του MDRT Ευρώπης – Ωκεανίας του MDRT, Κυριάκου Χατζηστεφάνου. Ο κ. Χατζηστεφάνου στην ομιλία του με τίτλο «Πλεονεκτήματα και οφέλη των μελών MDRT» θα ξεδιπλώσει όλα αυτά που έχει να κερδίσει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος όταν είναι μέλος του MDRT.

Ο Κυριάκος Χατζηστεφάννου είναι 15 χρόνια μέλος του MDRT και ξεκίνησε την ασφαλιστική του σταδιοδρομία στην Alico το 1992 (MetLife μετονομάσθηκε από το 2011).

Είναι κάτοχος Diploma in Management από το Kingston University και το Chartered Management Institute.

Είναι Ισόβιο μέλος του Ελληνικού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife. Διακρίθηκε 5 φορές για την πρώτη θέση σε διατηρησιμότητα συμβολαίων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Παγκοσμίως, ενώ συμμετέχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά συνέδρια της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Το 2009 επιμελήθηκε με τον συνάδελφό του κ. Δ. Καστρινάκη το βιβλίο τους «19 Πρωταγωνιστές της ιδιωτικής Ασφάλισης» των εκδόσεων Financial Forum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Το 2009 του ανατέθηκε από το MDRT (Million Dollar Round Table, The Premier Association of Financial Professionals), η εκπροσώπηση της επικοινωνίας μελών για την Βόρειο Ελλάδα μέχρι το 2013. Το 2013 – 2014 ανέλαβε Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος. Η θητεία του ανανεώθηκε για τα έτη 2016 – 2018 και είναι Iσόβιο Mέλος.

Το 2020 επιλέχθηκε από το MDRT ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών της Ευρωπαϊκής Ζώνης 2020-2021.

Το 2020 έγραψε το βιβλίο του «Philotimo» των εκδόσεων Financial Forum.

Σημαντικότερες επιτυχίες στην καριέρα του, η κατάκτηση του Βραβείου ήθους «Γ. Σκαλίγκου» το 2007 και η ένταξη του στο Gallery of Stars της MetLife, όπου θεωρείται από τις κορωνίδες των διακρίσεων στην καριέρα ενός ασφαλιστικού συμβούλου στις τάξεις της εταιρείας.

Διακρίνεται επί σειρά ετών για τις επιδόσεις του στον ασφαλιστικό χώρο συμμετέχοντας ως ομιλητής σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος. Από το 2018 είναι ομιλητής στα ετήσια συνέδρια του MDRT σε Αμερική και Καναδά.

Διαβάστε εδώ ποιοι θα είναι οι ξένοι ομιλητές στο φετινό MDRT CYPRUS: Οι ξένοι ομιλητές του MDRT CYPRUS 2024

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φετινού MDRT: MDRT CYPRUS

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.