1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ομάδες καταναλωτών και επαγγελματικές ενώσεις ζητούν πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος!...

Ομάδες καταναλωτών και επαγγελματικές ενώσεις ζητούν πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος! Ανάμεσα τους η Insurance Europe!

Ομάδες καταναλωτών και επαγγελματικές ενώσεις ζητούν πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος! Ανάμεσα τους η Insurance Europe!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια μοναδική και ευρεία συμμαχία ομάδων καταναλωτών, προμηθευτών αυτοκινήτων, βιομηχανιών χρηματοδοτικής μίσθωσης και ενοικίασης, φορέων δευτερογενούς αγοράς, εμπόρων οχημάτων, εξουσιοδοτημένων και ανεξάρτητων συνεργείων, εκδοτών δεδομένων και ασφαλιστών δημοσίευσαν κοινή δήλωση καλώντας τον Ευρωπαίο Επίτροπο Thierry Breton να προωθήσει επειγόντως τη προγραμματισμένη νομοθεσία για την πρόσβαση σε δεδομένα, λειτουργίες και πόρους εντός του οχήματος.

Η Επιτροπή είχε αρχικά προγραμματίσει την έγκριση της εν λόγω νομοθεσίας το 2021 και η ίδια η πρόταση της Επιτροπής για τη νομοθεσία για τα δεδομένα επανέλαβε την ανάγκη θέσπισης τομεακής νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των ειδικών τεχνικών προκλήσεων όσον αφορά τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε δεδομένα επί του οχήματος. Η συμμαχία καλεί τον επίτροπο Breton να υποβάλει νομικά δεσμευτική νομοθεσία το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.