1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σεμινάριο της KKERS Claims Services

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σεμινάριο της KKERS Claims Services

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σεμινάριο της KKERS Claims Services
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20/01/2024 το πρώτο ενδοεταιρικό σεμινάριο της KKERS Claims Services για το 2024 με θέματα που αφορούσαν τις νέες τεχνολογίες διαχείρισης τροχαίων ατυχημάτων.

Στο σεμινάριο συμμετείχε και προσωπικό από τους συνεργάτες της KKERS Claims Services από την Ασφαλιστική INTERAMERICAN.

Το σεμινάριο είχε μεγάλη επιτυχία και έδωσε αξία στα άτομα που το παρακολούθησαν αφού είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της KKERS Claims Services στην διαχείριση των απαιτήσεων.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της KKERS Claims Services, κύριος Λάμπρος Παπασάββας, σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Cyprus Insurance News είχε δηλώσει σχετικά με τη συνεργασία του με την INTERAMERICAN:

«Η συνεργασία μας με την Interamerican έκλεισε πέρσι 7 χρόνια και αποτελεί για εμάς ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Είναι ξεκάθαρο μέσα από τα χρόνια της συνεργασίας αυτής, ότι οι άνθρωποι της Interamerican μας έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη, και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, ενώ από την πλευρά μας νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία αυτή αφού μας βοηθά και εμάς να εξελιχθούμε μαζί τους. Η συνεργασία μας δεν αφορά μόνο την Κύπρο αφού με την Interamerican έχουμε μία μεγάλη συνεργασία και στην Ελλάδα τόσο για την αναπαράσταση ατυχημάτων αλλά και την παροχή λύσεων τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία μας.»

Λίγα λόγια για την KKERS Claims Services

Η KKERS Claims Services είναι μια εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων μέλος του ομίλου Λάμπρος Παπασάββας & Σία Λτδ. Παρέχει υπηρεσίες κυρίως σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης και άλλους εταιρικούς πελάτες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτων και το χειρισμό ζημιών. Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης τεχνικές, νομικές και ιατρικές πραγματογνωμοσύνες καθώς και την διαχείριση απαιτήσεων άλλων τύπων ασφαλίσεων, όπως γενικής αστικής ευθύνης και περιουσίας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.