1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Οι ξένοι ομιλητές του 6ου Insurtech Conference της Boussias

Οι ξένοι ομιλητές του 6ου Insurtech Conference της Boussias

Οι ξένοι ομιλητές του 6ου Insurtech Conference της Boussias
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Sofitel στην Αθήνα, το 6ο Insurtech Conference που διοργανώνει η Boussias με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και πρωτοπόρων υπηρεσιών.

Το Cyprus Insurance News για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια με φυσική παρουσία, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αφού σε αυτό θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και της διαμεσολάβησης ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Κυπριακό πάνελ που θα εξετάσει την επόμενη μέρα της ψηφιακής ασφάλισης στη χώρα μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Κυπριακό πάνελ θα σας μεταφέρουμε τις επόμενες λίγες μέρες.

Ανάμεσα στους ομιλητές αρκετοί ξένοι προσκεκλημένοι που ο καθένας θα μεταφέρει στους σύνεδρους γνώσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες αγορές από αυτές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ανάμεσα στους ξένους ομιλητές ξεχωρίζουν οι:

  • Marijan Mumdziev, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Amodo, μίας πλατφόρμας που επιτρέπει σε ασφαλιστικές εταιρείες και διαμεσολαβητές να δημιουργούν προϊόντα που αξιοποιούν τις τεχνολογίες τηλεματικής και επιτρέπουν την αξιοποίηση δεδομένων σχετικά με τη χρήση του οχήματος. Ο κ. Mumdziev θα μιλήσει για τη χρήση της τηλεματικής πέραν της τιμολόγησης.
  • Kobi Bendelak, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Insurtech Israel, που ιδρύθηκε με σκοπό να προβάλει και να ηγηθεί του Insurtech οικοσυστήματος στο Ισραήλ. Ο κ. Bendelak σε μια συζήτηση με τον συντονιστή του συνεδρίου κ. Μαρκέτο, θα δώσει στους συνέδρους πληροφορίες για το Insurtech οικοσύστημα του Ισραήλ.

Ακόμα σε ένα πάνελ συζήτησης με 5 “C-Level Executives” από Insurtech εταιρείες του εξωτερικού, θα εξεταστεί το πόσο έτοιμη είναι η ψηφιακή ασφάλιση για το μέλλον. Στο πάνελ αυτό συμμετέχουν οι:

  • Effi Mor, CEO, Remitrix
  • Guy Sheena, Chief Business Officer, Deepkeep
  • Yossi Tal, co-CEO, Seenity
  • Alon Silberberg, CEO & Co-Founder, Yuvital
  • Eran Tirer, CEO, Ledgertech AG

Δείτε ολόκληρη την ατζέντα του συνεδρίου εδώ.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.