1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών του 2020 γιόρτασε η Universal Life σε τελετή Βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό, την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου. Με βασικό μήνυμα το Keep Walking, παραπέμποντας στην αξία που αποκτά η επιμονή και η αποφασιστικότητα, καθώς και το να μη λυγίζουμε στις δυσκολίες, η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει το σθένος και τις αντοχές που επιδεικνύουν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστές της Universal Life στις προκλήσεις και αντιξοότητες της εποχής μας, μετατρέποντας τις σε κινητήρια δύναμη στην επίτευξη των στόχων τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life, η εκτελεστική διεύθυνση της Εταιρείας, καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας. Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican κύριος Γιάννης Καντώρος, επ’ ευκαιρίας της συνεργασίας των δύο Ομίλων στην Κυπριακή αγορά για την προσφορά καινοτόμων ψηφιακών λύσεων στους Γενικούς Κλάδους ασφαλειών. 

Σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,  κος  Σωκράτης Σολωμίδης, συνεχάρη όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για το δύσκολο έργο τους, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα που έχει η βράβευση των κορυφαίων στο δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι έχουμε βιώσει. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι παρόλες τις δυσκολίες το 2020 υπήρξε μια παραγωγική χρονιά με το 2021 να εξελίσσεται ακόμα καλύτερα, καθώς επίσης και τη βεβαιότητα ότι η Universal Life θα διατηρήσει τον ηγετικό της ρόλο και θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο στην Κυπριακή αγορά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ο  Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Έβαν Γαβάς σε δική του ομιλία, συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους ενθαρρύνοντας τους να μη τα βάζουν ποτέ κάτω. Επικαλούμενος το θεματικό τίτλο της βραδιάς τόνισε ότι η δύναμη να σηκωνόμαστε έπειτα από κάθε πτώση, να προσπαθούμε ξανά και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, είναι ένα σημαντικό συστατικό της επιτυχίας το οποίο μας βοηθά να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

Παρότρυνε δε τους ασφαλιστές να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή, σθένος και αποφασιστικότητα ξεπερνώντας τα όρια τους και φτάνοντας όσο ψηλότερα γίνεται.  Επισήμανε παράλληλα ότι οι πολλές και καινοτόμες αλλαγές που κάνει η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια στοχεύουν στη ουσιαστική μεταμόρφωση του τρόπου λειτουργίας της προς όφελος των πελάτων της αλλά και στην ανάληψη καθοριστικού ηγετικού ρόλου στα ασφαλιστικά δρώμενα. 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό, το ήθος και την αφοσίωση τους καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Τονίζοντας ότι το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου είναι εξαιρετικά απαιτητικό, αλλά και ένα επάγγελμα για λίγους, κάλεσε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους να νιώθουν περήφανοι για τις επιτυχίες τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και επιμονή την ήδη πετυχημένη πορεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Τονίζοντας ότι «τα καλύτερα έπονται», δήλωσε πως ανοίγονται πολλές προοπτικές αλλά και νέοι ορίζοντες για την Universal Life στο μέλλον και διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση και το ΔΣ της Εταιρείας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο ασφαλιστικό δυναμικό για να τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. 

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο επί σειρά ετών κορυφαίος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της Εταιρείας κ. Χαράλαμπος Στυλιανίδης, ο οποίος με το σπάνιο σθένος και την αξεπέραστη επιμονή του συνεχίζει κατά τα τελευταία 47 χρόνια να διαπρέπει κερδίζοντας πάμπολλες διακρίσεις και βραβεία. Ο κ. Στυλιανίδης μοιράστηκε με όλους το πόσο η αγάπη του για το ασφαλιστικό επάγγελμα αλλά και η προσήλωση του στους στόχους του, τον βοηθούν να συνεχίζει πάντοτε απτόητος την πορεία του παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που ενίοτε αντιμετωπίζει.  

Η βραδιά περιλάμβανε επίσης ακόμα μια έκπληξη αφού καλεσμένη ήταν και η Ελένη Χαρίτωνος, η 21χρονη που έχει επιλεγεί να εκπαιδευτεί ως Αναλογική Αστροναύτης στον Ερευνητικό HI-SEAS, το οποίο συνεργάζεται με τη NASA και η οποία φιλοδοξεί να είναι η πρώτη Κύπρια που θα ταξιδέψει στο διάστημα. Η Ελένη μίλησε για το μεγάλο αυτό όνειρο της το οποίο έχει μετατρέψει σε στόχο ζωής, αλλά και για τη συνεχή προσπάθεια, προσήλωση και επιμονή που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στους διακριθέντες  Ασφαλιστικούς Συμβούλους  για την παραγωγή τους το 2020. 

Τις πρώτες τρεις θέσεις ανάμεσα στους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και στους Κορυφαίους Διευθυντές Δικτύου Πωλήσεων, κατέλαβαν οι  ακόλουθοι: 

1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη

2ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

3ός  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Παύλος Χριστοφόρου 

1ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή

2ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη

3ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Ιάσονα Κυριάκου

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.