1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι κορυφαίοι στην κορυφή – Η Trust Insurance βράβευσε τους κορυφαίους...

Οι κορυφαίοι στην κορυφή – Η Trust Insurance βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της!

Οι κορυφαίοι στην κορυφή – Η Trust Insurance βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της!
0

Ακολουθήστε μας στο Telegram για να μην χάνετε καμία είδηση!

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, στο πιο ψηλό σημείο της Λεμεσού, η Trust Insurance Cyprus βράβευσε τους ασφαλιστικούς της συμβούλους που ξεχώρισαν με τα αποτελέσματα τους κατά την περσινή χρονιά ενώ σε μία κίνηση που αξίζει να αναφερθεί η εταιρεία επιβράβευσε και τα μέλη του προσωπικού της που διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητα και την αφοσίωση τους.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σοφοκλέους

Η βραδιά αναγνώρισης και επιβράβευσης της εταιρείας, που είχε τίτλο «Οι κορυφαίοι στην κορυφή», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου, σε ένα ονειρικό σκηνικό στο εντυπωσιακό και ολοκαίνουργιο εστιατόριο La Caleta που βρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων, στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Το Cyprus Insurance News ήταν παρών και σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ.

Όπως τόνισε στο καλωσόρισμα της η Marketing Executive της εταιρείας, Ευτυχία Ανδρέου, η επιλογή τόσο του χώρου διεξαγωγής της πανηγυρικής αυτής βραδιάς αλλά και της ώρας μόνο τυχαία δεν ήταν.

«Επιλέξαμε να ξαναρθούμε εδώ στη Λεμεσό, την πόλη σύμβολο της Κύπρου του αύριο, της εξέλιξης, της ανέλιξης και της ανάπτυξης. Ένα πολυεθνικό εμπορικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας, όπως είναι και η Trust» είπε η κ. Ανδρέου ενώ ο συγκεκριμένος χώρος επιλέγηκε αφού αποτελεί το υψηλότερο σημείο στην πόλη που θα μπορούσε να φιλοξενηθεί μια τέτοια βραδιά.

Το παρών τους στην εντυπωσιακή αυτή βραδιά έδωσαν οι μέτοχοι, το διοικητικό συμβούλιο, η διεύθυνση, το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας. Η ατμόσφαιρα ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια γιορτινή με έκδηλη την ικανοποίηση όλων για την μετά από 3 χρόνια συνάντηση τους σε μια τέτοια εορταστική βραδιά.

Στον χαιρετισμό του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρίστος Χριστοδούλου, αφού καλωσόρισε όλους του παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους μετόχους της εταιρείας τόσο για την παρουσία τους τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά και τη γενικότερη στήριξη και παρουσία τους σε όλα τα βήματα που κάνει η εταιρεία. 

Κάνοντας μια αναδρομή στα 32 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο και της δραστηριοποίησης της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά από το 2009,  αναφέρθηκε στα πρωτοφανή για τα Κυπριακά δεδομένα επιτεύγματα της εταιρείας μέχρι σήμερα, όπως ο κύκλος εργασιών της που έφτασε τα 42 εκατομμύρια ευρώ, τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου της, όπου η αναλογία συμβολαίων οχημάτων και των υπολοίπων κλάδων είναι στο 50-50, όπως επίσης και η κερδοφορία της εταιρείας αλλά κυρίως το ότι «έχει καταστεί το σπίτι εκατοντάδων επαγγελματιών ασφαλιστικών πρακτόρων και στελεχών της βιομηχανίας».

Όπως τόνισε εμφαντικά ο κ. Χριστοδούλου «Μαζί μεγαλώνουμε, μαζί πετυχαίνουμε, μαζί εξελισσόμαστε» δίνοντας το μήνυμα της σημαντικότητας του δικτύου ασφαλιστικών πρακτόρων της εταιρείας αλλά και της διατήρησης του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.

Πέραν των πιο πάνω όμως, ο κ. Χριστοδούλου μας έδωσε και φρέσκες ειδήσεις σχετικά με αποφάσεις της εταιρείας για το άμεσο μέλλον. Αποφάσεις που είναι στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου των ασφαλιστικών πρακτόρων της εταιρείας αλλά και στήριξης των πελατών της σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορούσε κάτι που ο κ. Χριστοδούλου υποσχέθηκε πριν μερικά χρόνια στο δίκτυο της εταιρείας και τώρα η Trust είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του. Πρόκειται για ένα έργο που θα κάνει αίσθηση στην αγορά και θα αλλάξει πιθανώς πολλές ισορροπίες. Όπως είπε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, η Trust Insurance είναι έτοιμη να δημιουργήσει 200 ασφαλιστικές εταιρείες online, δίνοντας την τεχνολογική υποδομή και υποστήριξη στο δίκτυο των ασφαλιστικών της συμβούλων για να αποκτήσουν παρουσία στο διαδίκτυο. Όπως είπε ο κ. Χριστοδούλου «Σχεδόν όλες οι εταιρείες μιλούν για την ανάγκη παρουσίας τους στο διαδίκτυο, μόνο η Trust μιλά για την ανάγκη παρουσίας του ασφαλιστικού πράκτορα στο διαδίκτυο. Αρχίζουμε άμεσα την υλοποίηση αυτού του έργου μεταμόρφωσης για το οποίο εργαστήκαμε όλοι πολύ σκληρά» τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό ο πελάτης θα μπορεί να εξυπηρετείται στο διαδίκτυο έχοντας όμως δίπλα του τον ασφαλιστή του για να του επεξηγήσει και να τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί.

Η δεύτερη ανακοίνωση του κ. Χριστοδούλου ήταν σχετική με το κύμα πληθωρισμού που δεν λέει να κοπάσει και ειδικότερα όσον αφορά τις τιμές των κατασκευαστικών υλικών. Πρόκειται για μία ενέργεια που αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα της εταιρείας στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, η Trust Insurance κατά τη διεκπεραίωση των απαιτήσεων στον κλάδο περιουσίας, δεν θα λαμβάνει υπόψη την υποασφάλιση που προέρχεται από την αύξηση των τιμών στα κατασκευαστικά υλικά μέχρι και 30%, δίνοντας έτσι τον χρόνο σε ασφαλιστικούς πράκτορες και πελάτες να προσαρμόσουν τα συμβόλαια.

Η τελευταία εξαγγελία του κ. Χριστοδούλου αφορούσε το πιο πρόσφατο προϊόν της εταιρείας, το  Cyber Insurance, το οποίο θα δίνεται δωρεάν σε αφοσιωμένους πελάτες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηυθύναν επίσης ο κ. Κίκης Καζαμίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ο μέτοχος της εταιρείας κ. Ghazi Abunahl.

Ο κ. Καζαμίας εξέφρασε την ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά όλων, ασφαλιστικών πρακτόρων και προσωπικού, ενώ τόνισε την προσφορά και τη στήριξη των μετόχων της εταιρείας στην οικονομία της χώρας μας. Τόνισε επίσης την περηφάνια που νιώθει το Διοικητικό Συμβούλιο γιατί η Trust είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρεία που είναι ηγέτιδα στον κλάδο της, χωρίς να έχει τη στήριξη μιας τράπεζας ή ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.  

Από την πλευρά του ο κύριος Ghazi Abunahl δήλωσε επίσης περηφάνια για τα επιτεύγματα όλων των παρευρισκόμενων και διαβεβαίωσε πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό για τη συνέχιση της υποστήριξης του ομίλου και του ιδίου στις δραστηριότητες της Trust Insurance Cyprus.

Στη συνέχεια της βραδιάς ακολούθησαν οι βραβεύσεις τόσο του προσωπικού της εταιρείας αλλά και των συνεργατών ασφαλιστικών πρακτόρων που ξεχώρισαν με τα αποτελέσματα τους το 2021. Η βραδιά έκλεισε με χορό και διασκέδαση σε ένα συνεχώς εορταστικό κλίμα.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News στο Google News και μάθετε όλα τα ασφαλιστικά νέα από Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.