1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. «Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα από τα μάτια των διαμεσολαβητών» το...

«Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα από τα μάτια των διαμεσολαβητών» το θέμα της 3ης εκπομπής Insurance Talks Live!

«Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα από τα μάτια των διαμεσολαβητών» το θέμα της 3ης εκπομπής Insurance Talks Live!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την ερχόμενη Τετάρτη 02 Νοεμβρίου, στις 6μμ, έρχεται η 3η εκπομπή Insurance Talks Live, ζωντανά στο Cyprus Insurance WEBTV, την μοναδική διαδικτυακή τηλεόραση του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας.

Η εκπομπή αυτής της βδομάδας θα ασχοληθεί ξανά με το μεγάλο θέμα του πληθωρισμού, αυτή τη φορά από τη σκοπιά της διαμεσολάβησης αφού φιλοξενούμενοι θα είναι 3 διακεκριμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Καλεσμένοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, θα είναι ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ και Διευθυντής Πωλήσεων της Prodromou & Makriyiannis, Κυριάκος Ανδρέου, η Σταυρούλλα Αυγουστή, Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος και Διευθύντρια ομάδας στη Metlife και ο Χριστόφορος Αγριδιώτης, Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος A.C.I.I., Διευθύνων Σύμβουλος Agridiotis Insurance.

Μαζί με τους φιλοξενούμενους μας, θα αναλύσουμε ακόμη περισσότερο το ζήτημα του πληθωρισμού, πως αντιμετωπίζουν το θέμα οι διαμεσολαβητές αλλά και ποιες είναι οι ανυσηχίες των καταναλωτών.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.