1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Οι 4 πρώτοι χορηγοί της εκπομπής Insurance Talks Live!

Οι 4 πρώτοι χορηγοί της εκπομπής Insurance Talks Live!

Οι 4 πρώτοι χορηγοί της εκπομπής Insurance Talks Live!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πρόσω ολοταχώς για την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν της οδεύει η εκπομπή Insurance Talks Live, η οποία θα συμπληρώσει μέχρι τότε 25 επεισόδια!

Η εκπομπή Insurance Talks Live είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική τακτική ζωντανή εκπομπή για τον ασφαλιστικό κλάδο που αναδεικνύει κάθε φορά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου και επηρεάζουν τις περισσότερες φορές τους ασφαλισμένους.

Η εκπομπή αποτέλεσε την πρώτη προσπάθεια του Cyprus Insurance WEBTV να φέρει στις οθόνες σας συζητήσεις για θέματα που ενδιαφέρουν την ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε αύριο το 23ο επεισόδιο της εκπομπής με θέμα τα νέα δεδομένα στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας!

Το Cyprus Insurance WEBTV δίνει τη δυνατότητα σε ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και άλλες επιχειρήσεις να προβληθούν μέσα από την εκπομπή.

Τα πακέτα προβολής στη συγκεκριμένη εκπομπή περιλαμβάνουν

  • Προβολή του λογοτύπου της διαφημιζόμενης εταιρείας σε όλα τα γραφικά που αφορούν την εκπομπή και κατά τη διάρκεια της εκπομπής .
  • Προβολή του ονόματος της διαφημιζόμενης εταιρείας σε όλες της δημοσιεύσεις στο Cyprus Insurance News που αφορούν την εκπομπή.
  • Αναφορά του ονόματος του χορηγού κατά την έναρξη της εκπομπής.
  • Φιλοξενία στελεχών της διαφημιζόμενης εταιρείας σε τουλάχιστο 1 εκπομπή τον χρόνο!
  • Προαιρετικά διαφημιστικό σποτ μέχρι 60 δευτερόλεπτα που θα προβάλλεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Ο ελάχιστος αριθμός εκπομπών που θα μεταδίδεται κάθε χρόνο είναι είκοσι.

Εάν θέλεις να προβληθείς μέσα από την εκπομπή Insurance Talks Live, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888 κ. Παναγιώτη Σοφοκλέους.

Μέχρι τώρα 4 επιχειρήσεις προβάλλονται με επιτυχία μέσω των ζωντανών εκπομπών μας. Πρόκειται για τις πιο κάτω εταιρείες.

LAMBROS PAPASAVVAS & CO LTD

Η εταιρεία Lambros Papasavvas & Co LTD ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών στους τομείς των εκτιμήσεων αυτοκινήτων, διακανονισμού ζημιών, αποτίμησης περιουσιακών στοιχείων, αναπαραστάσεων ατυχημάτων ενώ πλέον προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρησης απαιτήσεων. Επιπρόσθετα ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Lambros Papasavvas & Co LTD προσφέρει και υπηρεσίες Εξειδικευμένων λογισμικών που αφορούν απαιτήσεις και προασφαλιστικούς ελέγχους.

Μάθε περισσότερα στο https://www.kkers.com/

IMPERIAL DEKRA

Η IMPERIAL προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω των εταιρειών της Imperial Hellas S.A, Imperial Claims Services και Imperial Automotive. Η Imperial συνεργάζεται με τη DEKRA για περισσότερα από 20 χρόνια για την ανάπτυξη της DEKRA Claims Services στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και της DEKRA Automotive.

Η Imperial Claims Services είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διακανονισμού ζημιών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές εταιρείες σε 3 χώρες προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 300 εταιρείες από 31 χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Μάθε περισσότερα στο https://www.imperial-dekra.gr/

DHD INSURANCE AGENT

Η DHD INSURANCE είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων για περισσότερα από 25 χρόνια. Η εταιρεία προσφέρει ένα σύνολο σύγχρονων ασφαλιστικών προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της διασφαλίζοντας προστασία και ασφάλεια από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Μάθε περισσότερα στο https://www.dhdinsurance.com/

INSURANCE INSIDERS CLUB

Το Insurance Insiders Club είναι η Νο1 πλατφόρμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικούς κλάδου.

Το Insurance Insiders Club με μία ομάδα έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών από Ελλάδα και Κύπρο και σε διαφορετικούς τομείς της προσωπικής & επιχειρηματικής ανάπτυξης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο πλαίσιο στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Μάθε περισσότερα στο https://www.insuranceinsiders.club/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.