1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο Σάββας Τρίχας κεντρικός ομιλητής στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!

Ο Σάββας Τρίχας κεντρικός ομιλητής στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!

Ο Σάββας Τρίχας κεντρικός ομιλητής στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο διεθνής ομιλητής και συγγραφέας Δρ. Σάββας Τρίχας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο 8ο συνέδριο που διοργανώνει την Τετάρτη 25 Μαΐου ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Ο Δρ. Σάββας Τρίχας θα κλείσει το πρώτο μέρος του συνεδρίου με μία ομιλία με τίτλο «Το ψηλότερο δέντρο στο δάσος» και έχει σκοπό να εμπνεύσει του επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου και η επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου στοχεύουν κάθε χρόνο στην ποιοτική αναβάθμιση του συνεδρίου με στόχο να δίνουν περισσότερη αξίας στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη τους που δίνουν το παρών τους στο συνέδριο.

Ο Δρ. Σάββας Τρίχας είναι συγγραφέας και διεθνής ομιλητής. Είναι κάτοχος διδακτορικού στην αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέας των βιβλίων «Η Δύναμη της επικοινωνίας» και «Ξεκίνα Χθες».

savvas-trixas

Επιπρόσθετα, έχει συνεργαστεί με διάφορα πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο διεθνής οργανισμός TED, το Million Dollar Round Table (MDRT), η Εθνική Ακαδημία Αποφοίτων FBI Αστυνομίας Κύπρου, και έχει κάνει δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά.

Έχει δώσει πολλές διαλέξεις και δημόσιες ομιλίες και έχει διοργανώσει εξειδικευμένα εργαστήρια επικοινωνίας σε Κύπρο, Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, παρουσιάστηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλες σκηνές ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, όπως το Θέατρο Judy Bayley στο Λας Βέγκας και το Θέατρο de L’ Octogone, Pully στη Λωζάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Λάβετε μέρος στην έρευνα για το επερχόμενο του συνέδριο

Το συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο Δημαρχείο Λατσιών με τις εργασίες να ξεκινούν στις 09:00.

Οι έγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους διαδικτυακά.

Το κόστος για τα μέλη του ΠΣΕΑΔ είναι 50 ευρώ ενώ για τα μη μέλη του συνδέσμου το κόστος είναι στα 70 ευρώ. Ακόμη, για την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου το κόστος είναι στα 30 ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για Φυσική παρουσία εδώ.

Για διαδικτυακή παρουσία μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Τέλος, ο σύνδεσμος έχει ήδη ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πρώτους Χορηγούς του Συνεδρίου ενώ το φετινό συνέδριο θα στηρίξει στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του συνδέσμου το TELETHON.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurolife

SoEasy Insurance

ΧΟΡΗΓΟΙ

Universal Life

Ύδρα Ασφαλιστική

Προδρόμου & Μακρυγιάννης

Trust Insurance

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Altius Insurance

Atlantic Insurance

Παγκυπριακή Ασφαλιστική

CNP Cyprialife

CNP Ασφαλιστική

Metlife

Eurosure

Syrimis Insurance Agency & Sub-agents Ltd

Pitsas Insurances

Commercial General

Cosmos Insurance

Minerva Insurance

ΕΚΘΕΤΕΣ

Techvault

Duo Bond Autoglass

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Θετικές τοποθετήσεις αλλά και προβληματισμοί για την ασφάλιση ιατρών - Ο ΠΣΕΑΔ έδωσε το παρόν

City Channel – Vouli TV

Unitrust Media

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Cyprus Insurance News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.