1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην καλλιέργεια Ασφαλιστικής Κουλτούρας | Insurance...

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην καλλιέργεια Ασφαλιστικής Κουλτούρας | Insurance Talks Live – S1E4

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην καλλιέργεια Ασφαλιστικής Κουλτούρας | Insurance Talks Live – S1E4
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 4ο επεισόδιο της, η εκπομπή θα εξέτασε το ζήτημα της Ασφαλιστικής Κουλτούρας στην κοινωνία και τον ρόλο που οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν να διαδραματίσουν.

Καλεσμένοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, θα ήταν ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Dip CII και Διευθύνων Σύμβουλος του ασφαλιστικού γραφείου HJS Insurance, η Ελλάδα Παλμύρη, Financial Wellness Coach και Ασφαλιστική Σύμβουλος στο γραφείο Palmyri Insurance και ο Πάνος Τσιολής, Οργανωτικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΑΔ και Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Insurance.

Μαζί με τους φιλοξενούμενους μας, θα συζητήσαμε το ζήτημα της ασφαλιστικής κουλτούρας στην κοινωνίας, το πόσο καλλιεργημένη είναι αλλά και ποιος είναι ο ρόλος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην περαιτέρω εμβάνθυνση της από την κοινωνία των πολιτών.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.