1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ο ασφαλιστικός κολοσσός Chubb εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό του κέντρο στη...

Ο ασφαλιστικός κολοσσός Chubb εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Ο ασφαλιστικός κολοσσός Chubb εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Chubb, η μεγαλύτερη εισηγμένη στον κόσμο εταιρεία ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων, ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει ένα νέο κέντρο τεχνολογικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2023 για την παροχή καινοτόμων τεχνολογιών που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Οι τεχνικοί, μηχανικοί και προγραμματιστές που απασχολούνται στο κέντρο θα οδηγήσουν πρωτοβουλίες σε τομείς όπως η ευφυής αυτοματοποίηση διεργασιών, η μηχανική μάθηση, το cloud και η ανάλυση δεδομένων, καθώς και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων υποδομής.

«Η Chubb είναι μια αναπτυσσόμενη παγκόσμια εταιρεία που κάνει σημαντικές επενδύσεις για να ευδοκιμήσει σε μια ψηφιακή εποχή. Το νέο μας κέντρο στην Ελλάδα – ο τρίτος τεχνολογικός κόμβος που έχουμε ανακοινώσει από το 2019 – έχει στόχο την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής μας και θα υποστηρίξει τον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό μας, καθώς και τις δραστηριότητες της εταιρείας στην ευρωπαϊκή περιοχή που περιλαμβάνει 27 χώρες.», δήλωσε ο Thomas Kropp, Senior Vice President του ομίλου και Global Operations & Technology Officer.

«Οι δυνατότητες που αναπτύσσονται εδώ θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητά μας και θα ενισχύσουν την εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες».

«Καθώς προσπαθούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δυνατότητες και τις δυνατότητες του τεχνολογικού μας οργανισμού, η Θεσσαλονίκη προσφέρει αυτό που αναζητούμε: μια μεγάλη και αυξανόμενη δεξαμενή τεχνολογικών ταλέντων, εγγύτητα στις σημαντικές αγορές σε όλη την Ευρώπη όπου δραστηριοποιούμαστε και ένα φιλόξενο επιχειρηματικό περιβάλλον», δήλωσε ο Shekar Pannala, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Chubb και Global Chief Information Officer. 

«Για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό αγωγό για τα ταλέντα, θα συνεργαστούμε με τοπικές εταιρείες τεχνολογίας και ακαδημαϊκά ιδρύματα για να βρούμε υποψηφίους που θέλουν να ενταχθούν σε μια εταιρεία με μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας και όπου θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν αντίκτυπο».

Αυτή η νέα εγκατάσταση θα ενταχθεί στα Κέντρα Ανάπτυξης Chubb στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία και το Μεξικό.

Με δραστηριότητες σε 54 χώρες και εδάφη, περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και 46,8 δισεκατομμύρια δολάρια ακαθάριστα ασφάλιστρα που εγγράφηκαν το 2021, η Chubb προσφέρει γεωγραφική διαφοροποίηση στους πιθανούς υπαλλήλους με εκτεταμένες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, συνεχή μάθηση, καθοδήγηση και κινητικότητα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.