1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο σεμινάριο από τη SoEasy Insurance για την Ασφάλιση Επιχείρησης

Νέο σεμινάριο από τη SoEasy Insurance για την Ασφάλιση Επιχείρησης

Νέο σεμινάριο από τη SoEasy Insurance για την Ασφάλιση Επιχείρησης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την “Ασφάλιση Επιχειρήσεων” θα έχει σαν θέμα το καθιερωμένο σεμινάριο της Τετάρτης για το δίκτυο συνεργατών της SoEasy Insurance Brokers.

Το σεμινάριο που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Arch Insurance (EU) dac θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα διαδικτυακά αύριο Τετάρτη 26/10/22 μεταξύ 14:30-15:30. Το θέμα του σεμιναρίου είναι “Ασφάλιση Επιχείρησης – 40+ Καλύψεις & Ωφελήματα”.

Εγγραφές και περισσότερες λεπτομέρειες στο https://seminars.soeasyinsurance.com.cy

H SoEasy Insurance Brokers, ως εγγεγραμμένος διαμεσολαβητής σε Μητρώο Ασφαλιστικού Μεσίτη, έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα εκπαίδευσης και τηλεκπαίδευσης το οποίο γνωρίζει πολύ μεγάλη απήχηση.

Το σύστημα λειτουργεί με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης, την οποία η ίδια η ασφαλιστική επιχείρηση έχει δημιουργήσει και έχει εγγράψει όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα σε αυτήν με ειδικό κωδικό.

Μάθετε περισσότερα για το πρωτοποριακό Σύστημα Τηλεκπαίδευσης της SoEasy Insurance Brokers εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.