1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Nέες ιδέες και ευκαιρίες ανέπτυξε το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών...

Nέες ιδέες και ευκαιρίες ανέπτυξε το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών Ζωής της LIMRA

Nέες ιδέες και ευκαιρίες ανέπτυξε το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών Ζωής της LIMRA
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ADAMS στην Αγία Νάπα, το 15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΖΩΗΣ, με θέμα «Uncertain TimesUnprecedented Opportunities» το οποίο διοργάνωσε η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA.  

Στο Συνέδριο συμμετείχαν οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες κλάδου ζωής Ελλάδος και Κύπρου με πάνω από 250 σύνεδρους, διοικητικά στελέχη, Ασφαλιστικούς Συμβούλους και προσκεκλημένους.

Κατά τη διάρκειά του Συνεδρίου, καταξιωμένοι Κύπριοι και Έλληνες ομιλητές ανέπτυξαν θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά του σήμερα, δίνοντας κύρια έμφαση τόσο στη διατήρηση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων, όσο και στις νέες ιδέες και ευκαιρίες που απορρέουν από τις σημερινές συνθήκες του ευρύτερου οικονομικού αλλά και τεχνολογικού χώρου.    

Οι Ασφαλιστικές εταιρείες κλάδου ζωής – μέλη της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA – τίμησαν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, τους Κορυφαίους Ασφαλιστές Ζωής, που παρά το γενικότερο ιδιαίτερο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, πέτυχαν τους στόχους του σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων τη διετία 2020-2021.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.