1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Νέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ η Ελίνα Παπασπυροπούλου

Νέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ η Ελίνα Παπασπυροπούλου

Νέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ η Ελίνα Παπασπυροπούλου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022 ανακοινώθηκε η αποχώρηση της κ. Μαργαρίτας Αντωνάκη από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 27 χρόνων στη Γενική Διεύθυνση της ΕΑΕΕ και 50 ετών συνολικά στην ασφαλιστική αγορά, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕΕ ευχαρίστησε θερμά την κ. Αντωνάκη για την μακρόχρονη προσφορά της στην ΕΑΕΕ και το θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ αναλαμβάνει από 1.4.2022 η κ. Ελίνα Παπασπυροπούλου. Η κ. Παπασπυροπούλου είναι καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κ. Αντωνάκη θα παραμείνει στην ΕΑΕΕ για διάστημα 6 μηνών από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Γενικής Διευθύντριας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσαρμογή.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.