1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Μην ρισκάρεις τα σημαντικά: Μέρος 2ο

Μην ρισκάρεις τα σημαντικά: Μέρος 2ο

Μην ρισκάρεις τα σημαντικά: Μέρος 2ο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τα δύο τελευταία σποτ της καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, δεν τα ρισκάρουμε», η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία της Ασφάλισης.

Η ψηφιακή καμπάνια της ΕΑΕΕ στοχεύει στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των πολιτών και στην ανάδειξη της αξίας της Ασφάλισης, ως πολύτιμου συμμάχου στα απρόοπτα και τις κρίσιμες στιγμές στη ζωή μας.

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα σύντομα βίντεο τα οποία αντιπαραβάλουν μικρά, καθημερινά και ασήμαντα ρίσκα με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής που δεν πρέπει ποτέ να διακινδυνεύουμε ανασφάλιστοι, όπως η υγεία και η περιουσία μας.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς αναδεικνύουν με τον μοναδικό τους τρόπο τα μηνύματα της καμπάνιας, υπενθυμίζοντας την αξία  των Ασφαλίσεων Υγείας, Περιουσίας, Σύνταξης και Αυτοκινήτου.

Δείτε πιο κάτω τα τέσσερα βίντεο της καμπάνιας.

Βρες την ιδανική Ασφαλιστική Κάλυψη Αυτοκινήτου – Μην ρισκάρεις τα σημαντικά
Βρες το κατάλληλο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα – Μην ρισκάρεις τα σημαντικά
Ασφάλισε την Περιουσία σου – Μην ρισκάρεις τα σημαντικά
Ασφαλίσου για την Υγεία σου – Μην ρισκάρεις τα σημαντικά

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.