1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live – Θέμα οι Εξελίξεις...

Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live – Θέμα οι Εξελίξεις και οι συζητήσεις σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο!

Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live – Θέμα οι Εξελίξεις και οι συζητήσεις σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με άλλο ένα επεισόδιο επιστρέφει σήμερα στις 2:00μμ η εκπομπή Insurance Talks Live και στο επίκεντρο της θα έχει όλες τις συζητήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο και αφορούν τον Ασφαλιστικό Κλάδο!

Το 14ο επεισόδιο της μοναδικής τακτικής εκπομπής που έχει στο επίκεντρο την ασφάλιση, έρχεται σήμερα Τετάρτη 01 Μαρτίου στις 2:00μμ και θα φιλοξενήσει σε δύο διαδοχικές συνεντεύξεις, δύο στελέχη από τους συνδέσμους των ασφαλιστικών εταιρειών και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Cyprus Insurance News, θα φιλοξενήσει σε 2 ξεχωριστές συνεντεύξεις τους Στέφανο Σοφρωνίου, λειτουργό του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) και την Μαρία Καπαρή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματικών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Στην πρώτη μας συνέντευξη με τον κ. Σοφρωνίου, Head of Legal, Economics and Conduct of Business του συνδέσμου, θα συζητήσουμε για τη συμμετοχή του ΣΑΕΚ στην Insurance Europe και τις κυριότερες εξελίξεις και συζητήσεις που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή και οι οποίες θα επηρεάσουν και την ασφαλιστική βιομηχανία στη χώρα μας.

Στη συνέχια μαζί με την κ. Καπαρή, Μέλος του ΔΣ του ΠΣΕΑΔ και υπεύθυνη για θέματα BIPAR, θα συζητήσουμε για τη συμμετοχή του συνδέσμου στον Ευρωπαικό Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών (BIPAR) και τις πιο σημαντικές εξελίξεις και συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα και που αναμένεται ότι θα επηρεάσουν και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στη χώρα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.