1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Metlife: Ξανά ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου!

Metlife: Ξανά ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου!

Metlife: Ξανά ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για άλλη μία χρονιά ο ασφαλιστικός κολοσσός Metlife κατάφερε να περιλαμβάνεται στη λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη “World’s Most Admired Companies” του αναγνωρισμένου περιοδικού Fortune.

Όπως και πέρσι η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία κατάφερε να βρίσκεται στη λίστα αυτή που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τη φήμη των εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2023 η Metlife κατέλαβε τη θέση 207, ανεβένοντας 9 θέσεις από την περσινή κατάταξη.

Για την κατάρτιση της λίστας το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry πραγματοποίησε έρευνα σε διευθυντές, στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση των εταιρικών διαθέσιμων, εταιρική υπευθυνότητα, ποιότητα διοίκησης, οικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Σε δήλωση του ο CEO της εταιρείας Michel Khalaf αναφέρει ότι η MetLife έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει έναν χώρο εργασίας και μία κοινωνία με χωρίς αποκλεισμούς, με περισσότερη ισότητα. Συνέχισε εκφράζοντας την περηφάνεια του για τη δουλεία που κάνουν στη Metlife σημειώνοντας ότι αυτή η αναγνώριση είναι ενδεικτική της αφοσίωσης και της δέσμευσης των εργαζομένων της εταιρείας να έχουν θετικό αντίκτυπο τώρα αλλά και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Λίγα λόγια για την Metlife

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών.

Εξυπηρετεί ασφαλισμένους σε πάνω από 40 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.