1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με Τεράστια Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Παγκύπριο Συνέδριο της SoEasy Insurance!

Με Τεράστια Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Παγκύπριο Συνέδριο της SoEasy Insurance!

Με Τεράστια Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Παγκύπριο Συνέδριο της SoEasy Insurance!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2023, το Παγκύπριο Συνέδριο για το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και το προσωπικό της SoEasy Insurance Brokers Ltd.

Το συνέδριο της SoEasy Insurance που έχει τα τελευταία χρόνια καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσα στα βουνά της πιτσιλιάς.

Σκοπός του συνεδρίου της εταιρείας ήταν να επιμορφώσει και να ψυχαγωγήσει τόσο το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσο και το μόνιμο προσωπικό της SoEasy Insurance.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, κ. Γιάννης Νικολάου, αφού ευχαρίστησε συνεργάτες και προσωπικό για την παρουσία τους στο συνέδριο τόνισε την ικανοποίηση του για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που με τη συνεισφορά όλων κατέγραψε το 2022 η εταιρεία.

«Με αιχμή του δόρατος το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών μας διαμεσολαβητών και τη στήριξη του προσωπικού της εταιρείας, είμαι βέβαιος ότι και το 2023 η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία» συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη του βασικού μέρους του συνεδρίου, απηύθυναν και εκπρόσωποι από τις 2 κύριες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται η SoEasy Insurance. Συγκεκριμένα εκ μέρους της KLPP Insurance & Reinsurance Company χαιρέτισε τους συνέδρους η Elena Nakhratova, ενώ εκ μέρους της New Box Insurance, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Arch Insurance στην Κύπρο, απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Πάνος Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Και τα δύο στελέχη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα παραγωγικά αποτελέσματα του δικτύου της SoEasy Insurance και μετέφεραν την ισχυρή πεποίθηση για ένα εξίσου παραγωγικό 2023.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ξεκίνησε με μία εμπνευσμένη παρουσίαση από την κ. Στέλλα ΖουλινάκηLife & Business Coach αλλά και ασφαλιστική σύμβουλο στην Ελλάδα για 26 χρόνια. Η κ. Ζουλινάκη, στην παρουσίαση της με τίτλο «Ανέδειξε τον σούπερ ήρωα μέσα σου» παρουσίασε στους συνέδρους όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες που θα αναδείξουν τον πραγματικό ρόλο που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει να διαδραματίσει, αυτόν του «σούπερ ήρωα».

Στη συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, ακολούθησε μία ανοικτή συζήτηση ανάμεσα στους κορυφαίους διαμεσολαβητές της εταιρείας η οποία ανέδειξε τη νοοτροπία και τις τεχνικές που ο μελλοντικός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα πρέπει να έχει για να οδηγηθεί στην επιτυχία. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημιουργός του Cyprus Insurance News, κ. Παναγιώτης Σοφοκλέους.

Ακολούθως στη σκηνή ανέβηκε ο Φάνος Θεοφάνους, πραγματογνώμονας της εταιρείας Premier Loss Adjusters όπου μίλησε στους παρευρισκόμενους για τα σημαντικά σημεία που πρέπει να έχουν υπόψη τους αναφορικά με το ρίσκο που αναλαμβάνει η εταιρεία αλλά και τη διαχείριση απαιτήσεων τη στιγμή της ζημιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ημέρας, έκλεισε με μία άκρως παρακινητική παρουσίαση από τον εκπαιδευτή πωλήσεων κ. Γιάννη Μιλιάτση με τίτλο «Reskill in 2023. Οι δεξιότητες που χρειάζονται για τη νέα χρονιά». Ο κ. Μιλιάτσης αναφέρθηκε σε όλες τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξει τη νέα χρονιά ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος για να οδηγηθεί στην επιτυχία.

Του εκπαιδευτικού μέρους του συνεδρίου ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου ενώ η επόμενη μέρα περιελάμβανε βόλτα με τρένο στον Αγρό και γνωριμία με τις ομορφιές που κρύβει η φύση.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.