1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα “Interamerican Graduate Traineeship Program”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα “Interamerican Graduate Traineeship Program”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα “Interamerican Graduate Traineeship Program”
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με στόχο την ανάδειξη της νέας γενιάς επαγγελματιών, η Interamerican πραγματοποιεί την καινοτόμο πρωτοβουλία “Interamerican Graduate Traineeship Program”,με την πρόσληψη τεσσάρων νέων ταλαντούχων στελεχών.

Η εταιρεία μέσα από αυτή τη δράση δίνει την ευκαιρία σε νέους απόφοιτους ακαδημαϊκών σχολών να απασχοληθούν στα πιο σημαντικά έργα της, βάζοντας τις βάσεις για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία εντός της Interamerican, μέσα από την ανάδειξη των ικανοτήτων και του ταλέντου τους, σε μία εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της ασφάλειας. Στόχος αυτής της ξεχωριστής επαγγελματικής εμπειρίας, είναι η εκπαίδευση και απασχόληση τεσσάρων νέων επαγγελματιών και η ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της εταιρείας, που θα αποτελέσει εξαιρετικό εφόδιο για τη μόνιμη θέση τους εντός της Interamerican.

Για τη δημιουργία της καμπάνιας του προγράμματος, η οποία είχε διάρκεια από τις 11 έως τις 31 Μαρτίου, η ομάδα του HR συνεργάστηκε με την ομάδα του Corporate Marketing, , συγκεντρώνοντας συνολικά 175 αιτήσεις. Η πρώτη φάση αξιολόγησης αφορούσε ένα digital assessment από τον νέο συνεργάτη της Interamerican, την Bryq, το οποίο αξιολογούσε τόσο τα cognitive skills, όσο και στοιχεία προσωπικότητας, στο οποίο συμμετείχαν 122 υποψήφιοι. Από αυτούς τους 122 η Interamerican κατέληξε σε 30 υποψηφίους, το προφίλ των οποίων συνέπιπτε με τις ανάγκες της θέσης, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα της προσωπικής συνέντευξης με φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας. Οι 12 επικρατέστεροι υποψήφιοι κλήθηκαν να γνωρίσουν leaders της Interamerican μέσω digital interviews και αξιολογήθηκαν σε ομαδικές και ατομικές εργασίες σε ένα “One Day Assessment Center”, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Το όμορφο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με την τελική επιλογή των τεσσάρων υποψηφίων που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλες τις αξιολογήσεις και τις συνεντεύξεις. Το δικό τους ταξίδι στην οικογένεια της Interamerican ξεκίνησε με την πρόσληψή τους στις 11 Μαΐου.

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Interamerican Graduate Traineeship Program”, η Interamerican ανοίγει έναν συναρπαστικό δρόμο στους νέους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους τα εφόδια προς μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία και δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.