1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μάριος Κουτσοκούμνης, μεγαλομέτοχος της Μινέρβα

Μάριος Κουτσοκούμνης, μεγαλομέτοχος της Μινέρβα

Μάριος Κουτσοκούμνης, μεγαλομέτοχος της Μινέρβα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Μινέρβα Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ, σύμφωνα με το άρθρο 19 του περί Προυποθέσεων Διαφάνειας (Κινητές Αξίες προς Διαπραγμάτευση σε Ρυθμιζόμενη Αγορά) Νόμου, Ν. 190(Ι)/2007 όπως έχει τροποποιηθεί (ο «Νόμος»), ανακοινώνει ότι έλαβε ενημέρωση από τους πιο κάτω μετόχους για μεταβολή του δικαιώματος ψήφου που κατέχουν/ή και για απόκτηση νέων μετοχών ως αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας έκδοσης δικαιωμάτων προτίμησης της Εταιρείας και της ιδιωτικής τοποθέτησης ως ακολούθως:

(α) Το ποσοστό δικαιώματος ψήφου της Διαχείρισης μ. Κώστα Κουτσοκούμνη έχει μειωθεί από 49,68% σε 21,91% στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

(β) Με την απόκτηση νέων μετοχών της Εταιρείας, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, το ποσοστό δικαιώματος ψήφου του κ. Μάριου Κουτσοκούμνη έχει αυξηθεί από 0, 00% σε 50,79% στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

(γ) Με την απόκτηση νέων μετοχών της Εταιρείας, το ποσοστό δικαιώματος ψήφου του κ. Κυπριανού Κ. Κουτσοκούμνη έχει αυξηθεί από 0,00% σε 8,13% στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.