1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Κυριάκος Ανδρέου: «Ο Ελληνισμός έχει δημιουργήσει ασφαλιστική συνείδηση και μπορεί να...

Κυριάκος Ανδρέου: «Ο Ελληνισμός έχει δημιουργήσει ασφαλιστική συνείδηση και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα»

Κυριάκος Ανδρέου: «Ο Ελληνισμός έχει δημιουργήσει ασφαλιστική συνείδηση και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την περασμένη Κυριακή 21/01/2024 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Επετειακή Εκδήλωση για τα 40 χρόνια παρουσίας της Πανελήννιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Το παρόν έδωσε και ο Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ του Πανγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα για τον ασφαλιστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μεταξύ ΠΣΕΑΔ και ΠΟΑΔ υπογράφηκε το Μάϊο του 2023 ένα μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους δυο συνδέσμους να ανταλάσσουν απόψεις και να συζητούν κοινούς προβληματισμούς σχετικά με τον ασφαλιστικό κλάδο στο σύνολό του, αλλά και πιο συγκεκριμένα σχετικά με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική γιατί δίνει την ευκαιρία ομαδικότητας και κοινής φωνής στις συζητήσεις του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου μεταφέροντας κοινούς προβληματισμούς σχετικά με τη διαμεσολάβηση στις δύο χώρες.

Ο κύριος Ανδρέου τόνισε τη σημαντικότητα του έργου της ΠΟΑΔ όλα αυτά τα χρόνια και συμβούλεψε τους συναδέλφους του ασφαλιστικού κλάδου να είναι κοντά στους επαγγελματικούς συλλόγους και να αγαπούν το επάγγελμά τους, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την κοινωνία.

Τον προβληματισμό του μοιράστηκε επίσης ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα σχετικά με την Ιδιωτική Ασφάλιση και τη χρήση του POS από τους διαμεσολαβητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Κλείνοντας την ομιλία του και αναφερόμενος σε κάποια ιστορικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλιση, είπε χαρακτηριστικά ότι «Ο Ελληνισμός έχει δημιουργήσει ασφαλιστική συνείδηση και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα» ευχόμενος η Ελλάδα και η Κύπρος να γράψουν για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με χρυσά γράμματα στην ιστορία όλα τα επόμενα χρόνια.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικού δώρου από τον Β’ Γεν. Γραμματέας της ομοσπονδίας, κ. Γεώργιο Νίκο!

Δείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE την ομιλία του προέδρου ΠΣΕΑΔ, Κυριάκου Ανδρέου:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.