1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κυκλοφόρησε η πρώτη Έκθεση «Insurance Social Media Watch» από το Insurance...

Κυκλοφόρησε η πρώτη Έκθεση «Insurance Social Media Watch» από το Insurance Media Lab!

Κυκλοφόρησε η πρώτη Έκθεση «Insurance Social Media Watch» από το Insurance Media Lab!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Insurance Media Lab, το πρώτο Digital Agency στην Κύπρο που επικεντρώνεται στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία της πρώτης του έκθεσης με τίτλο «Insurance Social Media Watch».

Αυτή η πρωτοποριακή έκθεση παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της παρουσίας των ασφαλιστικών εταιρειών στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας στοιχεία για τις πλατφόρμες Facebook, Instagram, και LinkedIn.

Η έκθεση «Insurance Social Media Watch» περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία για τον αριθμό των ακολούθων (Followers) καθώς και των διαφημιστικών καμπανιών των ασφαλιστικών εταιρειών. Παρέχονται τόσο συγκεντρωτικά στοιχεία αλλά και αναλυτικά δεδομένα για κάθε ασφαλιστική εταιρεία, προσφέροντας μια ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Insurance Media Lab έχει στόχο να προσφέρει ένα χρήσιμο εργαλείο για τα τμήματα Marketing των ασφαλιστικών εταιρειών και των επαγγελματιών ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στη βελτίωση της στρατηγικής παρουσίας τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της έκθεσης, προσβλέπουμε ότι μέσα από την ανάλυση τάσεων, στατιστικών δεδομένων και επιδόσεων του κλάδου στο διαδίκτυο, η έκθεση «Insurance Social Media Watch» θα αποτελέσει έναν αξιόπιστο οδηγό για τη διαμόρφωση πιο αποτελεσματικών και εξατομικευμένων μάρκετινγκ στρατηγικών.

Αυτό θα ενισχύσει την επικοινωνία με το κοινό και θα βοηθήσει στην καλύτερη ανταπόκριση στις σύγχρονες αγοραστικές συμπεριφορές, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη των πελατών στις ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Μπορείτε παραλάβετε την έκθεση στο email σας σε λίγα λεπτά, συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.