1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. To Smart Future παρέχει ένα αξιοπρεπές μέλλον κατά τη συνταξιοδότηση

To Smart Future παρέχει ένα αξιοπρεπές μέλλον κατά τη συνταξιοδότηση

To Smart Future παρέχει ένα αξιοπρεπές μέλλον κατά τη συνταξιοδότηση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σήμερα, το συνταξιοδοτικό τοποθετείται στις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει  ο κόσμος και κατ’ επέκταση ο θεσμός της ασφάλισης. Η πορεία του θα έχει καθοριστική συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife, ως ηγέτιδα εταιρεία στον Κλάδο Ζωής , δημιούργησε από κοινού με την Cyprus Investment and Securities Corporation Limited  (CISCO) το Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων Smart Future, θέλοντας να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στις επόμενες γενεές με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εξασφαλίζει επαρκή συνταξιοδότηση για ένα αξιοπρεπές μέλλον με το πέρας της επαγγελματικής καριέρας των πολιτών.

Το Smart Future είναι ένα καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος πιστώνεται με τις εισφορές του ιδίου και του εργοδότη του. Επιτρέπει επίσης τη μεταφορά από άλλον συνταξιοδοτικό παροχέα και πίστωση του λογαριασμού με πρόσθετη εθελοντική εφάπαξ συνεισφορά του μέλους. Ένα σχέδιο που παρέχει δύο επενδυτικές επιλογές: την επιλογή hands on, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να διαχειρίζεται ενεργά το ποσοστό επένδυσής του, ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά επενδυτικά ταμεία και την καινοτόμα επιλογή hands off, για κάθε μέλος ηλικίας μέχρι 45 ετών, για αυτόματο προσδιορισμό των ποσοστών επένδυσης σε ταμεία προσαρμοσμένα στο προφίλ ρίσκου και επένδυσης του μέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 4 γυναίκες στην κορυφή της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου

Με επενδυτικά χαρτοφυλάκια επενδυμένα σε διεθνείς αγορές και χρησιμοποιώντας παθητικά διαχειριζόμενα αμοιβαία κεφάλαια με χαμηλό κόστος, η Eurolife βοηθά τις αποδόσεις των ταμείων, ενώ με την Επενδυτική Επιτροπή παρακολουθεί την πορεία και τις επενδύσεις των χαρτοφυλακίων του Smart Future.

Το Smart Future προσφέρει επίσης επιπλέον ωφελήματα στα μέλη του εξασφαλίζοντας την προστασία τους σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας (ΜΟΑ) από ατύχημα για όλες τις μελλοντικές συνεισφορές τους μέχρι και €25.000, με μέγιστο ετήσιο ποσό τις €5.000.

Οι υπηρεσίες αυτές, σε συνδυασμό με την αξιόπιστη και άριστη εξυπηρέτηση της Eurolife, την τοποθέτησαν στην λίστα των «Global Banking and Finance Awards» ως Pension Fund Provider για το 2022

Περισσότερα για το Smart Future στο https://www.eurolife.com.cy/epixeiriseis/sintaxiodotika/smart-future/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.