1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ιστορική επιτυχία του Ασφαλιστικού Σχεδίου Υγείας DCare

Ιστορική επιτυχία του Ασφαλιστικού Σχεδίου Υγείας DCare

Ιστορική επιτυχία του Ασφαλιστικού Σχεδίου Υγείας DCare
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για πρώτη φορά ένα Σχέδιο από την Κύπρο μπαίνει σε όλη την Eυρωπαϊκή αγορά

Η κυπριακή εταιρεία AKD Insurance ξεπερνά τα σύνορα της Κύπρου και εισέρχεται στην αγορά της Ευρώπης με ένα πρωτοποριακό Ασφαλιστικό Σχέδιο Υγείας, το DCare.

Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία της AKD Insurance, αφού το DCare γίνεται ένας σταθμός στον ασφαλιστικό τομέα τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας, με τη δυνατότητα που έχει να είναι διαθέσιμο για κάθε Ευρωπαίο πολίτη. Με τη συνεργασία του ασφαλιστικού κολοσσού HDI Γερμανίας στην αντασφάλιση του DCare, κτίστηκε ένα μοντέρνο και ευέλικτο Σχέδιο Υγείας, με διεθνή κάλυψη, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και να προστατεύσει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Το DCare Medical Plan διατίθεται σε έξι διαφορετικά πακέτα, ώστε ο κάθε ασφαλιζόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες ή και των εξαρτώμενών του.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.