1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ηowden Hellas: Μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους πελάτες

Ηowden Hellas: Μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους πελάτες

Ηowden Hellas: Μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους πελάτες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τη διοργάνωση μιας λαμπερής εκδήλωσης, με Guest Star τη μοναδική Άννα Βίσση, η Ηowden Hellas είχε την ευκαιρία να τιμήσει τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες που της εμπιστεύονται την ασφάλισή τους, καθώς και τους συνεργάτες της και να επικοινωνήσει επίσημα την ένταξή της στον διεθνούς εμβέλειας όμιλο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Howden.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ένα σύντομο video «ξενάγησε» τους προσκεκλημένους στη εικοσαετή ιστορία της εταιρίας στην Ελλάδα, μια ιστορία που ξεκίνησε το 2003 από το γραφείο της BMS Hellas.

Λίγα χρόνια μετά η BMS Hellas ανεξαρτητοποιείται και μετονομάζεται σε ΜATRIX Broker at Lloyd’s – η πρώτη ελληνική μεσιτική ασφαλίσεων & αντασφαλίσεων με διαπίστευση από την παραδοσιακή αγορά του Λονδίνου – και στη συνέχεια το 2020, μετά την εξαγορά της Πειραιώς Μεσίτες, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, θα πραγματοποιήσει το rebranding σε Howden Hellas, εταιρία μέλος του ομίλου Howden.

Θα ακολουθήσει η στρατηγική συνεργασία με σημαντικές εταιρίες διαμεσολάβησης, την A plus Agents, την ΑΤS Insurance, την Ιφιγένεια Καρίβαλη και την All Risk των Γιάννη και Φίλιππου Τσαούση, που συνέβαλαν σημαντικά και συνεχίζουν να συμβάλουν στη μεγάλη ανάπτυξη των εργασιών της εταιρίας.

Aπό αριστερά: Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, Δημήτρης Βιτσαξάκης, Δημήτρης Τσεσμετζόγλου και Γιάννης Τσαούσης.

Η Διοίκηση της Howden Hellas μαζί με τους 250 και πλέον προσκεκλημένους της γιόρτασε την πρώτη θέση που κατέκτησε για ακόμη μία χρονιά η εταιρία και που την αναδεικνύει ως τον μεγαλύτερο μεσίτη επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2500 μεγάλους εταιρικούς πελάτες, 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, €150 εκ. ασφάλιστρα υπό διαχείριση, γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κρήτη και την μεσιτική Howden Cyprus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο
Από αριστερά: Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Μαρίνα Δρακάτου, Αελίτα Τσεσμετζόγλου

Στη σύντομη ομιλία του, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, με πορεία αλληλένδετη με αυτή της Ηοwden Hellas και σήμερα CEO Greece & Cyprus, είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που μετά από 3 σχεδόν χρόνια μας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε την επιτυχή πορεία της εταιρίας. Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά όλους, γιατί χωρίς τη δική σας στήριξη, αγάπη και εμπιστοσύνη, δεν θα είχε επιτευχθεί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η δέσμευσή μας να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές υπηρεσίες παραμένει αμετάβλητη, όπως αμετάβλητη παραμένει και η υπόσχεση για καινοτομία και υποδειγματικό service».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί και σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες , καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού, χρηματοοικονομικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.