1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Insurance Europe: Όχι σε περαιτέρω καθυστερήσεις στη νομοθεσία για την πρόσβαση...

Insurance Europe: Όχι σε περαιτέρω καθυστερήσεις στη νομοθεσία για την πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων!

Insurance Europe: Όχι σε περαιτέρω καθυστερήσεις στη νομοθεσία για την πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ενώσεις που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα ανεξάρτητων παρόχων υπηρεσιών και χρηστών του οδικού δικτύου – συμπεριλαμβανομένης της Insurance Europe – αντέκρουσαν την έκκληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) για περαιτέρω καθυστερήσεις στη νομοθετική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πρόσβαση σε δεδομένα, λειτουργίες και πόρους των οχημάτων.

Η ACEA πρότεινε πρόσφατα ότι τα δεδομένα που παράγονται από τα οχήματα είναι ήδη διαθέσιμα, ότι οι ενώσεις θα πρέπει να περιμένουν να αξιολογήσουν τον αντίκτυπο του νόμου για τα δεδομένα και ότι, σε κάθε περίπτωση, η ειδική νομοθεσία δεν θα μπορούσε να επιτύχει περισσότερα από όσα ήδη προβλέπονται στον νόμο για τα δεδομένα.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, και οι ενώσεις ανταποκρίθηκαν σε καθένα από τα σημεία της ACEA στη συγκεκριμένη δήλωση, επιβεβαιώνοντας έτσι την ανάγκη η Επιτροπή να υποβάλει τη νομοθετική της πρόταση χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.