1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Insurance Europe: Δημοσίευσε την έκθεση της για την έμμεση φορολόγηση των...

Insurance Europe: Δημοσίευσε την έκθεση της για την έμμεση φορολόγηση των ασφαλιστικών συμβάσεων στην Ευρώπη για το 2023!

Insurance Europe: Δημοσίευσε την έκθεση της για την έμμεση φορολόγηση των ασφαλιστικών συμβάσεων στην Ευρώπη για το 2023!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την ετήσια έκδοση της σχετικά με την έμμεση φορολογία των ασφαλιστικών συμβάσεων δημοσίευσε η Insurance Europe και η οποία καλύπτει 29 ευρωπαϊκές χώρες ενώ περιλαμβάνει πλήρη επισκόπηση των κανόνων, των τιμολογίων και των κανονισμών στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η έκθεση παρέχει μια επισκόπηση των φόρων που ισχύουν για τα ασφάλιστρα, καθώς και των διάφορων διαδικασιών δήλωσης και πληρωμής στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.

Οι φόροι επί των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των ασφαλίστρων είναι συνήθεις στην Ευρώπη αλλά η εφαρμογή τους ποικίλλει από χώρα σε χώρα. Ανάλογα με τη χώρα, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα ασφάλιστρα ενδέχεται να υπόκεινται σε καθεστώς φόρων που μπορεί να περιλαμβάνει φόρους ασφαλίστρων, τέλη χαρτοσήμου ή φόρους και εισφορές υπέρ τρίτων.

Η ετήσια έκδοση της Insurance Europe σχετικά με την έμμεση φορολογία των ασφαλιστικών συμβάσεων καλύπτει 29 ευρωπαϊκές χώρες και περιλαμβάνει πλήρη επισκόπηση των κανόνων, των τιμολογίων και των κανονισμών στις ευρωπαϊκές αγορές. Παρέχει μια επισκόπηση των φόρων που ισχύουν για τα ασφάλιστρα, καθώς και τις διάφορες διαδικασίες δήλωσης και πληρωμής στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.

Οι χώρες που περιλαμβάνονται στην έκδοση είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πώς οι ασφαλιστικές συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της ΕΕ

Τα αντίτυπα κοστίζουν €199 χωρίς ΦΠΑ ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για τις ενώσεις-μέλη της Insurance Europe και τις εταιρείες-μέλη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα αγοράς.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.