1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Universal Life Χρυσός Χορηγός στο BLIS Experience!

Η Universal Life Χρυσός Χορηγός στο BLIS Experience!

Η Universal Life Χρυσός Χορηγός στο BLIS Experience!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

To BLIS Experience, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια της περιοχής μας, θα στηρίξει φέτος με τη χορηγία της η Universal Life.

Το BLIS Experience είναι μία διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, που πραγματοποιείται φέτος τον Οκτώβριο, για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Λίβανο. Η Universal Life στηρίζει το συνέδριο ως Χρυσός Χορηγός!

Η Universal Life είναι η τρίτη Κυπριακή εταιρεία που συμμετέχει στο εν λόγω συνέδριο, αφού προηγήθηκαν η SoEasy Insurance που θα είναι ανάμεσα στους εκθέτες του συνεδρίου και η Eurolife που θα είναι Αργυρός Χορηγός!

Το φετινό BLIS Experience θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου 2023 στο Hiltion Beirut Habtoor Grand Hotel.

Το BLIS είναι μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Legacy Builders που έχει στόχο να συμβάλει στην ευημερία του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και της τοπικής οικονομίας του Λιβάνου.

Στο BLIS συμμετέχει κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου της χώρας μας ενώ τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρείες και άλλοι οργανισμοί της εγχώριας αγοράς είναι χορηγοί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

blis-universal-square

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.