1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η TOYOTA εισέρχεται στην αγορά της ασφάλισης σε συνεργασία με τις...

Η TOYOTA εισέρχεται στην αγορά της ασφάλισης σε συνεργασία με τις Γενικές Ασφάλειες

Η TOYOTA εισέρχεται στην αγορά της ασφάλισης σε συνεργασία με τις Γενικές Ασφάλειες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το φαινόμενο που θέλει μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να εισέρχονται στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου μέσα από συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες ή μεσίτες ασφαλίσεων ήρθε και στη χώρα μας.

Πρόκειται για την TOYOTA Cyprus που ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες την έντονη προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της υπηρεσίας για τους κατόχους οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ, την TOYOTA INSURANCE.

Η Toyota Insurance παρέχεται μέσω της συνεργασίας της Toyota Κύπρου και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου και αποτελεί συγκεκριμένη και εξατομικευμένη ασφάλεια οχημάτων αποκλειστικά για ιδιοκτήτες οχημάτων Toyota. Η Ασφάλιση αυτή συστήνεται από την Toyota Κύπρου ενώ ο κίνδυνος αξιολογείται και αναλαμβάνεται από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν προσφορά και να αγοράσουν συμβόλαιο μέσα από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα των Γενικών Ασφαλειών στο https://onlinesales.gic.com.cy/toyota-online-quote  που επιτρέπει μόνο ασφάλιση οχημάτων TOYOTA.

Η Toyota Insurance μέσω της συνεργασίας της με τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων Toyota 3 ασφαλιστικά πλάνα, το Third Party Plus Web, το Comprehensive Web και το Comprehensive Superior Web.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Toyota εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.