1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Η Tesla παρέδωσε 254.695 ηλεκτρικά οχηματα το β’ τρίμηνο του 2022

Η Tesla παρέδωσε 254.695 ηλεκτρικά οχηματα το β’ τρίμηνο του 2022

Η Tesla παρέδωσε 254.695 ηλεκτρικά οχηματα το β’ τρίμηνο του 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Καθώς ολοένα και περισσότερες νεοφυείς επιχειρήσεις και παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν ηλεκτρικά οχήματα, το μερίδιο της Tesla στις ΗΠΑ και διεθνώς αναμένεται να μειωθεί

Στην ανακοίνωση των επίσημων στοιχείων για την παραγωγή και τις παραδόσεις οχημάτων κατά το β’ τρίμηνο του 2022 προχώρησε το Σάββατο η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι συνολικές παραδόσεις ανήλθαν σε 254.695 ηλεκτρικά οχήματα και η συνολική παραγωγή έφτασε τα 258.580 οχήματα. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί δίνουν και την πλησιέστερη προσέγγιση των πωλήσεων της εταιρείας του Έλον Μασκ οι οποίοι δεν απείχαν σημαντικά από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Όπως αναφέρει το CNBC,oι εκτιμήσεις της Street Account δείχνουν ότι οι αναλυτές ανέμεναν παραδόσεις 256.520 οχημάτων για το τρίμηνο, κατά το οποίο η Tesla κλήθηκε να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω τvν περιορισμών COVID, των καθυστερήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα, των ελλείψεων σε ημιαγωγούς και άλλα ανταλλακτικά.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, η Tesla παρέδωσε 201.250 οχήματα, ενώ ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία παρέδωσε περισσότερες από 200.000 μονάδες σε διάστημα τριών μηνών. Το α’ τρίμηνο του 2022, η Tesla παρέδωσε 310.048 οχήματα.

Οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν αύξηση πωλήσεων 26,5% σε ετήσια βάσηκαι μείωση 17,9% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.

Καθώς όλο και περισσότερες νεοφυείς επιχειρήσεις και παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν ηλεκτρικά οχήματα, το μερίδιο της Tesla στις ΗΠΑ και διεθνώς αναμένεται να μειωθεί, αλλά να παραμείνει σημαντικό.

Πηγή: newmoney.gr
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.