1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance χρυσός χορηγός στο 36th Thessaloniki Insurance Conference

Η SoEasy Insurance χρυσός χορηγός στο 36th Thessaloniki Insurance Conference

Η SoEasy Insurance χρυσός χορηγός στο 36th Thessaloniki Insurance Conference
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 36th Thessaloniki Insurance Conference στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer.

Η SoEasy Insurance θα είναι ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στο συνέδριο αυτό υποστηρίζοντας την στρατηγική της για συνεχή μεταλαμπάδευση των γνώσεων στην ασφαλιστική βιοηχανία.

H SoEasy Insurance πρεσβεύει συγκεκριμένες αξίες τις οποίες επικοινωνεί τόσο σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την εξυπηρέτηση των πελατών της όσο και σε επίπεδο πρωτοβουλιών αναφορικά με τη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση του τομέα της ασφάλισης.

Οι 4 βασικές αξίες της SoEasy Insurance:

Δέσμευση: Προς τους πελάτες, εργαζόμενους, συνεργάτες και μετόχους
Ανάπτυξη: Βελτίωση για προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε
Ταπεινότητα: Ενώ συναλλάσσεται εξωτερικά ή εσωτερικά
Συμμόρφωση: Τόσο ηθικά όσο και κανονιστικά

Έτσι, το φετινό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη είναι αφιερωμένο στην εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και στην αναγκαιότητα ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει εκτενής αναφορά στη σχέση αλλά και στις πιθανές συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, ειδικά για τον κλάδο Περιουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ψάχνει Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη ακουλουθήστε το σύνδεσμο: 36th Thessaloniki Insurance Conference

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.