1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η Μυρτώ Χαμπάκη μιλά για το meta περιβάλλον στην Ασφαλιστική Βιομηχανία...

Η Μυρτώ Χαμπάκη μιλά για το meta περιβάλλον στην Ασφαλιστική Βιομηχανία στο 34th Thessaloniki Insurance Conference!

Η Μυρτώ Χαμπάκη μιλά για το meta περιβάλλον στην Ασφαλιστική Βιομηχανία στο 34th Thessaloniki Insurance Conference!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Insurance Innovation έχει τη χαρά και τη τιμή να υποδέχεται την κα Μυρτώ Χαμπάκη ως μια εκ των κεντρικών ομιλητών του 34th Thessaloniki Insurance Conference

Τo 2020 αποτέλεσε σημείο καμπής για την ανθρωπότητα, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε έως τότε. Οι αναδυόμενοι παγκόσμιοι κίνδυνοι τέθηκαν σε πρώτο πλάνο, με τη τεχνολογία να αποτελεί τον κύριο σύμμαχο του σύγχρονου επαγγελματία. Η ασφαλιστική αγορά κλήθηκε να αντιμετωπίσει σημαντικές αλλαγές, επαναπροσδιορίζοντας τα μοντέλα εργασίας και πωλήσεων στα οποία για χρόνια είχε επενδύσει. Παράλληλα, η έξαρση της κλιματικής αλλαγής, αλλά και οι αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, αναδιαμορφώνουν τις προτεραιότητες τις ασφαλιστικής αγοράς, η οποία ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της, προκειμένου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που φέρει η νέα δεκαετία.

Η Μυρτώ Χαμπάκη, Partner Experto Crede Consultants στην επίκαιρη ομιλία της με τίτλο «Το meta περιβάλλον στην Ασφαλιστική Βιομηχανία για την επόμενη δεκαετία» μιλά στο 34th Thessaloniki Conference για τους παγκόσμιους κινδύνους που θα κληθεί να διαχειριστεί η ασφαλιστική βιομηχανία την επόμενη δεκαετία. Πώς οι ασφαλιστικές εταιρείες θα διαχειριστούν το νέο κύμα τεχνολογικών εξελίξεων;  Ποιες οι αλλαγές που φέρει το νέο κανονιστικό πλαίσιο; Με ποιον τρόπο πρόκειται να επηρεαστούν οι εργασίες των επαγγελματιών της διαμεσολάβησης; Πώς θα έχει διαμορφωθεί η ασφαλιστική βιομηχανία το 2030;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου thinc.gr

34th Τhessaloniki Insurance Conference| Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Παρασκευή 11 Μαρτίου 16:30- 20:30 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Σας περιμένουμε!

Εξασφαλίστε σήμερα την θέση σας στο συνέδριο, κάνοντας προεγγραφή στo thinc.gr και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.