1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Lemonade ξεκινάει δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Η Lemonade ξεκινάει δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Η Lemonade ξεκινάει δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όσοι παρακολουθούν τα τεχνολογικά δρώμενα στον τομέα της ασφάλισης, σίγουρα θα γνωρίζουν την Αμερικανική Insurtech εταιρεία Lemonade, που χρησιμοποιεί τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει το ταξίδι του πελάτη στην ασφάλιση όσο γίνεται πιο εύκολο και απλό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα αποτελέσει την 4η χώρα που η εταιρεία θα δραστηριοποιείτε στην Ευρώπη. Η εταιρεία θα προσφέρει στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου Ασφάλεια Περιεχομένων, άμεσα, από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή ενώ όπως αναφέρει θα μπορούν να υποβάλουν την απαίτηση τους και να αποζημιώνονται σε δευτερόλεπτα.

Η Lemonade ιδρύθηκε το 2015 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2016 προσφέροντας ασφάλεια ενοικιαστών στις ΗΠΑ ενώ σήμερα συγκαταλέγετε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Η Lemonade θα συνεργαστεί με την ασφαλιστική εταιρεία Aviva για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ανάφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lemonade Daniel Schreiber, «Ο συνδυασμός των δυνατών χαρακτηριστικών της Lemonade με την Aviva, υπόσχεται να προσφέρει μία ασφάλιση εκ φύσεως ψηφιακή και είναι ότι καλύτερο να δίνεις τον κόσμο μία ανανεωμένη εμπειρία η οποία όμως υποστηρίζεται από έναν οργανισμό που τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται για χρόνια».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aviva, Adam Winslow, δήλωσε ότι «στα 325 χρόνια ζωής μας έχουμε προσαρμοστεί και ευδοκιμήσει σε έναν κόσμο που αλλάζει και η συνεργασία με την Lemonade αποτελεί επιβεβαίωση της πρόθεσης μας να συνεχίσουμε ακριβώς αυτό».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.