1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Συνεργασία Hellas Direct και Ask Wire με στόχο μια πιο ολιστική...

Συνεργασία Hellas Direct και Ask Wire με στόχο μια πιο ολιστική ασφαλιστική εμπειρία!

Συνεργασία Hellas Direct και Ask Wire με στόχο μια πιο ολιστική ασφαλιστική εμπειρία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνεργασία με την Ask WiRE, εταιρία που συγκεντρώνει, αναλύει και παρέχει δεδομένα για ακίνητα, ξεκίνησε η Hellas Direct. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει ακόμα καλύτερη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων στοιχείων για την ακίνητη περιουσία και τη διαχείριση κινδύνων.

Η Ask WiRE εξειδικεύεται στη συγκέντρωση και ανάλυση δεδομένων με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων προφίλ για κάθε ακίνητο. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει αφορούν από περιβαλλοντικούς και κλιματικούς κινδύνους και φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες, μέχρι δημογραφικά δεδομένα.

«Με φόντο την εξελισσόμενη ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα, η συνεργασία μας με την Ηellas Direct αποτελεί μια κομβική στιγμή για την ενσωμάτωση προηγμένων δεδομένων για ακίνητα και κινδύνους στην περιοχή» τονίζει ο CEO της Ask Wire, Παύλος Λοΐζου.

«Αξιοποιώντας τη γνώση μας στη συγκέντρωση και ανάλυση διαφορετικών ειδών πληροφοριών, από περιβαλλοντικούς κινδύνους μέχρι δημογραφικές λεπτομέρειες, με χαρά ενισχύουμε την Hellas Direct με τα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να προσφέρει ολιστική ασφαλιστική εμπειρία στους πελάτες της. Το ταξίδι μας, με αφετηρία την Κύπρο και σταθμούς μέχρι στιγμής την Ελλάδα και πρόσφατα και τη Ρουμανία, είναι απόδειξη του ρόλου που μπορούν τεκμηριωμένα με στοιχεία συμπεράσματα να παίξουν στη μείωση των κινδύνων και τη βελτιστοποίηση των αποδόσεων για όλους τους εμπλεκόμενους στους τομείς του real estate και της ασφάλειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το Ταμείο Φαιστός επενδύει στην Hellas Direct

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Ask Wire. Εκτιμούμε πολύ τη δουλειά που κάνει και νιώθουμε πως θα ενισχύσει πολύ εποικοδομητικά και τον δικό μας τρόπο σκέψης και δράσης» σχολιάζει ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Ηellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου.

«Πιστεύουμε πάντα στη δύναμη των ενημερωμένων αποφάσεων. Έχοντας πρόσβαση στα insights της Ask Wire, έχουμε στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πιο ολιστική ασφαλιστική εμπειρία. Παράλληλα μπορούμε να παρακολουθούμε πληρέστερα το πώς το μεταβαλλόμενο φυσικό περιβάλλον επηρεάζει το προφίλ ρίσκου των ασφαλισμένων μας».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.