1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Hellas Direct συμμετέχει στο Cyprus Fintech Summit

Η Hellas Direct συμμετέχει στο Cyprus Fintech Summit

Η Hellas Direct συμμετέχει στο Cyprus Fintech Summit
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό το Cyprus Fintech Summit με κορυφαίους ομιλητές από την Κύπρο και το Εξωτερικό.

Το Cyprus Fintech Summit θα φιλοξενηθεί στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη παλιά πόλη με κορυφαίους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό που θα συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με την Κυπριακή και διεθνή fintech σκηνή, τα κρυπτονομίσματα, την τεχνολογία blockchain, τα τραπεζικά ιδρύματα και τα ιδρύματα πληρωμών.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Αντωνίου, Head of Product της Hellas Direct εταιρείας «επόμενης γενιάς» που δραστηριοποιείτε σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Head of Product της Hellas Direct θα συμμετάσχει στο 3ο πάνελ συζήτησης της εκδήλωσης με θέμα την Ανάπτυξη Προϊόντων στον Fintech κλάδο και συγκεκριμένα πως είναι εφικτό το «κτίσημο» εξαιρετικών προϊόντων.

Στο συγκεκριμένο πάνελ συζήτησης μαζί με τον κ. Αντωνίου θα συμμετάσχουν η Helen Yu, Fintech Influencer, ο Ανδρέας Λειβαδιώτης, CEO at XValley Technologies Ltd και οργανωτής της εκδήλωσης, ο Stanislav Bublik, Head of Trading Products στην Exness και ο Hess Adnani, Chapter Director της Startup Grind Cyprus και συνιδρυτής της Sorxmedia Inc.

Περισσότερα για «Cyprus Fintech Summit» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο https://cyprusfintechsummit.com/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.