1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η Hellas Direct για τέταρτη χρονιά στη λίστα των Financial Times...

Η Hellas Direct για τέταρτη χρονιά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη

Η Hellas Direct για τέταρτη χρονιά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για τέταρτη χρονιά φέτος η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct κερδίζει μία θέση στη λίστα FT 1000 των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για το 2023.

Η Hellas Direct είχε συμπεριληφθεί στη λίστα άλλες τρεις φορές, το 2022, το 2021 και το 2019.

Είναι η 7η χρονιά που οι Financial Times συντάσσουν τη λίστα FT 1000, με βάση στοιχεία από τη Statista. Στη φετινή κατάταξη αξιολογήθηκε ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων από το 2018 έως το 2021. Όπως σημειώνουν οι FT, η έρευνα δημοσιεύεται τη στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία μπαίνει στον δεύτερο χρόνο του, ωστόσο προφανής είναι ο αντίκτυπος του κορονοϊού. Ουσιαστικά καταγράφεται πόσες επιχειρήσεις κατάφεραν ανοδική πορεία παρά την πανδημία- ή, σε κάποιες περιπτώσεις, λόγω αυτής.

Ανάμεσα στις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη βρίσκονται τέσσερις με έδρα την Ελλάδα και τρεις με έδρα την Κύπρο. Στη φετινή λίστα περιλαμβάνονται 356 εταιρίες που είχαν συμπεριληφθεί και πέρσι, ενώ 125 εταιρίες- ανάμεσά τους και η Hellas Direct- έχουν θέση στη λίστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Η νέα διάκριση από τους Financial Times έρχεται σε -ακόμα- μία σημαντική στιγμή για την Hellas Direct. Παρουσιάσαμε τη νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα wallet+ παρέχοντας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και κάναμε το πρώτο άνοιγμά μας στην αγορά της Ρουμανίας. Και τα δύο εγχειρήματα έχουν πολύ καλή πορεία και η κατάταξή μας στη λίστα FT 1000 επισφραγίζει την πεποίθησή μας πως δικαιώνονται οι επιλογές και η δουλειά μας» δήλωσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αλέξης Πανταζής.

«Είναι τιμή για μας να συμπεριλαμβάνεται η Hellas Direct για τέταρτη χρονιά στη λίστα FT 1000. Σε περιβάλλον κάθε άλλο παρά ευνοϊκό εξακολουθούμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στα τεχνολογικά εργαλεία, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να δουλεύουν εξίσου καλά. Η ανάπτυξή μας είναι το αποτέλεσμα της προσήλωσης όλης της ομάδας στους κοινούς μας στόχους», πρόσθεσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου.

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία παρέχοντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Στηρίζεται από δυνατούς επενδυτές, μεταξύ άλλων την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) και τον Διεθνή Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC – μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.