1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Η Ελληνική εταιρεία διαμεσολάβησης Contract AE στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ)

Η Ελληνική εταιρεία διαμεσολάβησης Contract AE στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ)

Η Ελληνική εταιρεία διαμεσολάβησης Contract AE στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

27 Χρόνια μετά την ίδρυση της, η Contract AE, γίνεται η 1η εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα που εισάγεται στη Ν.Ε.Α. (Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Η απόφαση της κοινοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021 και η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας CONTRACT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στην ΝΕΑ του ΧΑΚ θα αρχίσει την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022.

Η εταιρία, ιδρύθηκε στην Καβάλα τον Απρίλιο του 1994 ως Contract Ε.Π.Ε. και λίγα χρόνια αργότερα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2000 εξελίχθηκε στην Contract Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Τα χρόνια που ακολούθησαν και μέχρι σήμερα, η Contract AE, δημιούργησε ισχυρό δίκτυο συνεργατών με τη φιλοσοφία του agency οι οποίοι στεγάζονται στα 21 υποκαταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, ευρύ δίκτυο franchise συνεργασιών, καθώς και ανεξάρτητες συνεργασίες πανελλαδικά. Άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό υποστηρίζει το δίκτυο πωλήσεων παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Συνεργάζεται με τις περισσότερες Ασφαλιστικές Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην πορεία της κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Έχοντας ως στρατηγική της επιλογή τη συνεργασία της με την Allianz, αποτελεί διαχρονικά ισχυρό συνεργάτη της.
Η εταιρία έφτασε ως εδώ βασιζόμενη στις αξίες και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της. Έχοντας κύριο μέλημα την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες, ανέπτυξε ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας που οδήγησαν στη
δημιουργία ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου διαμεσολάβησης.

Διακρίνεται για τη φερεγγυότητα και τις μακροχρόνιες σχέσεις που δημιουργεί με τους συνεργάτες της, οι οποίες στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό. Η είσοδός της στη Ν.Ε.Α. αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξή της. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ παράλληλα προσθέτει διαφάνεια, αυξημένη αξιοπιστία και φερεγγυότητα.

Η Contract AE αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της και προοπτική στους συνεργάτες της.

Ο κος Στάθης Μπουτάκης, Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Διοίκησης του Δικτύου Εταιριών Contract επισημαίνει: «Η εισαγωγή
της εταιρίας μας Contract AE στη Ν.Ε.Α. Αγορά του Χρηματιστήριου Αξιών Κύπρου είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, που διαμορφώνει
ένα νέο σκηνικό για το μέλλον της εταιρίας, αλλά και των συνεργατών μας. Μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγικές αποφάσεις, με την εισαγωγή μας στη Ν.Ε.Α Χρηματιστηριακή Αγορά της Κύπρου, αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για εμάς και τους συνεργάτες μας, βασισμένες σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης»

Ο ιδρυτής της εταιρίας κος Δημήτρης Μπουτάκης προσθέτει: «Η Contract AE, έχοντας επιλέξει να δραστηριοποιείται μέσω δικτύου πωλήσεων, δίνει στο εξής την ευκαιρία σε κάθε συνεργάτη της που το επιθυμεί, να διαθέτει μερίδιο στην εταιρία και να αποκτήσει
σχέσεις περιουσίας μαζί μας. Θέλουμε το αύριο να μας ενώνει! Ακόμη όμως και για όσους δεν το επιλέξουν, αποτελούμε έναν πιστοποιημένο και φερέγγυο συνεργάτη, που μεριμνά για την ευημερία τους στο παρόν και τις προοπτικές τους στο μέλλον. Για εμάς στην Contract, πηγή έμπνευσης αποτελούν οι ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας, τις οποίες αφουγκραζόμαστε αυτά τα 27 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Κύριο μέλημα και φροντίδα μας, η συνεπής εξυπηρέτηση του πελάτη και η δημιουργία
των προϋποθέσεων ανάπτυξης για τον συνεργάτη μας».

Πηγή: insuranceforum.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.