1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Δύναμη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον Radisson Blu...

Η Δύναμη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Η Δύναμη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν οι δρομείς του 6ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας, που διεξήχθη με επιτυχία στις 19 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. Για ακόμα μια χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του ηγετικού ασφαλιστικού ομίλου της Κύπρου CNP CYPRUS, ήταν Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας, προσφέροντας ισχυρή προστασία στους συμμετέχοντες.

Στον αγώνα, o Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και CNP CYPRIALIFE, συμμετείχαν με τη δική τους ομάδα από αθλητές και εθελοντές, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις πτυχές αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Τα βραβεία στους άνδρες και γυναίκες που πρώτευσαν στον δρόμου των 10χιλ. απένειμαν οι κκ Ντίνος Ιακώβου, Κουμής Κολοκοτρώνης και Μιχάλης Κωνσταντίνου από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Η εταιρεία επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους διοργανωτές, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους αθλητές που έλαβαν μέρος και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της γιορτής του αθλητισμού.

Ειδική αναφορά αξίζει στους εθελοντές που προσέφεραν ανεκτίμητη βοήθεια!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.