1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας

CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας

CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με το μήνυμα  «Οικοδομώντας θετική κουλτούρα Ασφάλειας και Υγείας – Ας δράσουμε όλοι μαζί», η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας, ένωσαν δυνάμεις για την ενημέρωση πάνω σε θέματα Ασφάλειας & Υγείας. Ειδική έμφαση δόθηκε στη μείωση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τόσο οι  εργαζόμενοι, όσο και το ευρύτερο κοινό. 

Κορύφωση των σχετικών δράσεων, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2022, στην Πλατεία Ελευθερίας. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, παρείχαν πληροφορίες στους επισκέπτες για θέματα  Ασφάλειας και Υγείας και την πρόληψη ατυχημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με την εργασία, ενώ μοίρασαν και σχετικά δώρα.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα Ζέτας Αιμιλιανίδου. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.