1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη νέα Γενική Διευθύντρια της Eurolife!

Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη νέα Γενική Διευθύντρια της Eurolife!

Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη νέα Γενική Διευθύντρια της Eurolife!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη θα είναι από τον ερχόμενο μήνα η νέα Γενική Διευθύντρια της Ασφαλιστικής Εταιρείας Eurolife.

Η κ. Σιηπιλλή Τσίγκη αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Eurolife, μετά την αποχώρηση του Αβραάμ Πεκρή τον περασμένο Ιούλιο.

Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου τον Σεπτέμβριο του 2021 και εργάστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2022 στη Διεύθυνση Συμμόρφωσης. Ακολούθως υπηρέτησε ως Διευθύντρια Διεύθυνσης Διαχείρισης Περιουσίας μέχρι τον Οκτώβριο 2023.

Πριν την ένταξη της στην Τράπεζα Κύπρου, από τον Ιούνιο 2014 μέχρι τον Αύγουστο 2021, υπηρέτησε ως Ανώτερη Διευθύντρια Διαχείρισης Κινδύνων Ομίλου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd, ενώ από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο 2014, υπηρέτησε ως Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου καθώς και Διευθύντρια Συμμόρφωσης στον ίδιο Όμιλο.

Προηγουμένως εργάστηκε στην KPMG Κύπρου από τον Φεβρουάριο 2007 μέχρι τον
Ιούλιο 2009 προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες από τη θέση Manager εσωτερικού ελέγχου, διαχείρισης κινδύνων και κανονιστικής συμμόρφωσης.

Άρχισε την καριέρα της στην Moore Stephens Chartered Accountants Λονδίνου ως εξωτερικός ελεγκτής από τον Σεπτέμβριο 2000 μέχρι τον Μάρτιο 2003 ενώ τον Απρίλιο 2004 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στο Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης του Mega TV Channel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science Economics & Accountancy joint honours του City, University of London. Είναι Fellow member του Association of Chartered Certified Accountants (FCCA), είναι Certified Internal Auditor (CIA) καθώς και Certified Information Systems Auditor (CISA).

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.