1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποχώρησε από την Eurolife ο Αβραάμ Πεκρής!

Αποχώρησε από την Eurolife ο Αβραάμ Πεκρής!

Αποχώρησε από την Eurolife ο Αβραάμ Πεκρής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αποχώρηση του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Eurolife, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αβραάμ Πεκρής.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του «μετά από ένα εκπληκτικό ταξίδι 15 ετών στη Eurolife, πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον σημερινό μου ρόλο ως Γενικός Διευθυντής. Ήταν πραγματικά τιμή και προνόμιο να ηγούμαι ενός εξαιρετικού οργανισμού και είμαι πολύ ευγνώμων για τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχω μοιραστεί με τους συναδέλφους μου κατά την διάρκεια της θητείας μου».

«Από τις πρώτες κιόλας μέρες, όταν τα όνειρά έμοιαζαν με μακρινά αστέρια, μέχρι σήμερα, ανάμεσα σε πανύψηλα επιτεύγματα, το ταξίδι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό και ανεπανάληπτο. Όσα πετύχαμε είναι απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης και των ακούραστων προσπαθειών αυτής της αξιοσημείωτης επαγγελματικής οικογένειας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, καταρρίψαμε φραγμούς, εξερευνήσαμε αχαρτογράφητες περιοχές και είδαμε την Eurolife να εκτοξεύεται σε πρωτοφανή επίπεδα. Ξεπεράσαμε τις προκλήσεις, γιορτάσαμε νίκες και επιμείναμε στις πιο σκληρές καταιγίδες» συνέχισε ο κ. Πεκρής.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε καθόλου εύκολα, αλλά τροφοδοτείται από την επιθυμία μου για περαιτέρω ανάπτυξη, εξερεύνηση και επιδίωξη νέων επαγγελματικών περιπετειών. Το να αφήσω πίσω μου αυτή τη ζωντανή βιβλιοθήκη αναμνήσεων είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η αλλαγή, όσο μεγάλη κι αν φαίνεται, είναι ένα εγγενές μέρος της ανάπτυξης και της προσωπικής εξέλιξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Eurolife, δεν παρέληψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του λέγοντας τους οτι «ησασταν οι πυλώνες στήριξής μου, η πηγή έμπνευσής μου και η κινητήριος δύναμή μου. Μαζί, έχουμε κάνει την Eurolife υπόδειγμα αριστείας. Σας ευχαριστώ για την συμβολή σας σε αυτό το απίστευτο ταξίδι και για την ακλόνητη εμπιστοσύνη σας».

Ο κ. Πεκρής έκλεισε την ανάρτηση του λέγοντας ότι η αποχώρησή του μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά είναι και η αρχή για νέες περιπέτειες και ευκαιρίες συμπληρώνοντας ότι «καθώς λοιπόν εξερευνώ νέα επαγγελματικά μονοπάτια, ανυπομονώ για το μέλλον, για νέες προοπτικές και για μια νέα ευκαιρία που θα μου επιτρέψει να συνεχίσω να συνεισφέρω ουσιαστικά στην κοινωνία».

Το Cyprus Insurance News εύχεται στον κ. Αβραάμ Πεκρή κάθε επιτυχία σε ότι κάνει στο μέλλον και τον ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία όσες φορές τον φιλοξενήσαμε είτε στις στήλες μας είτε στην εκπομπή του Cyprus Insurance WEBTV.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.