1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Κατοικίας 2022
  6. »
  7. Η Ασφάλιση Κατοικίας σήμερα πιο σημαντική από ποτέ – [Editorial]

Η Ασφάλιση Κατοικίας σήμερα πιο σημαντική από ποτέ – [Editorial]

Η Ασφάλιση Κατοικίας σήμερα πιο σημαντική από ποτέ – [Editorial]
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από τα πρώτα χρόνια του ανθρώπου πάνω στη γη, η στέγη αποτέλεσε μία από τις βασικές του ανάγκες μαζί με την τροφή και τη θέρμανση. Ο αρχικός λόγος δημιουργίας κατοικίας για τον άνθρωπο υπήρξε η προστασία της οικογένειας από τους διαφόρους κινδύνους που προκαλούσαν τα ζώα ή οι άλλοι άνθρωποι.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η κατοικία απέκτησε μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο αφού συνδέθηκε στενά με την οικογενειακή και την κοινωνική του ζωή. Μέχρι και σήμερα η απόκτηση κατοικίας αποτελεί για τον σύγχρονο άνθρωπο, έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους στη ζωή, ειδικότερα μετά την απόκτηση οικογένειας.

Παρόλη την πιο πάνω σημαντικότητα της κατοικίας, έρευνες δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό των συμπατριωτών μας, δεν ασφαλίζει για διαφόρους λόγους το σπίτι του. Ειδικότερα αν αφαιρέσουμε όσους ασφαλίζουν το σπίτι τους υποχρεωτικά λόγω κάποιου δανείου, θα μειωθεί περισσότερο το ποσοστό των καταναλωτών που συνειδητά ασφαλίζουν το σπίτι τους.

Αυτό το κενό είδαμε στο Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, και αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στο αναγνωστικό κοινό, ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ασφάλιση κατοικίας.

Μέσα από το αφιέρωμα απαντούμε σε πολλά από τα ερωτήματα του κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας, τονίζουμε τους κινδύνους που απειλούν την κατοικία και ρίχνουμε φως στα πιο σημαντικά μέρη ενός συμβολαίου ασφάλισης κατοικίας.

Μέσα από το αφιέρωμα, ασφαλιστικοί σύμβουλοι σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές ενώ σας δίνετε η ευκαιρία να γνωρίσετε τα προϊόντα των εταιρειών που συμμετέχουν στο αφιέρωμα μας.

Με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να είναι όλο και πιο εμφανής για όλους μας, σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, η αναγκαιότητα της ασφάλισης του σπιτιού μας μεγαλώνει.

Ευχόμαστε να βρείτε χρήσιμο το αφιέρωμα και είμαστε στη διάθεση σας για ερωτήσεις που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε μέσα από την αρθρογραφία μας στο μέλλον.

Καλή Ανάγνωση

Παναγιώτης Σοφοκλέους – Ιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Σύνταξης του Cyprus Insurance News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.