1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Ancoria Insurance έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work!

Η Ancoria Insurance έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work!

Η Ancoria Insurance έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ancoria Insurance πιστοποιείται σαν Great Place to Work®. Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής, Κυριάκος Ιακωβίδης, σχολίασε «Η έρευνα προσωπικού Trust Index© που διενεργούμε, εξετάζει μεταξύ άλλων το κλίμα εμπιστοσύνης που επικρατεί γενικά σε ένα οργανισμό. Για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα ασφαλειών, όπως η Ancoria Insurance, και πρέπει να τεκμηριώνει την αξιοπιστία της στην αγορά, αναμφίβολα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εδραιώσει ένα δυνατό κλίμα εμπιστοσύνης. Καλωσορίζουμε την Ancoria Inasurance στην οικογένεια του Great Place to Work® και τη συγχαίρουμε διότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με συνοχή, όπου το κάθε μέλος της μπορεί και θέλει να δίνει το καλύτερο του εαυτό.»

Μέλος της εταιρείας δήλωσε, «Η πιστοποίηση της Ancoria Insurance ως Great Place to Work® είναι για εμάς ένα επίτευγμα, το οποίο φανερώνει την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας προς τους υπαλλήλους της. Προτεραιότητά μας είναι η καλλιέργεια ενός θετικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας, με κύριους άξονες την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη, και ιδιαίτερα την ομαδικότητα. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από ένα μέλος της Ancoria Insurance: «Γιορτάζουμε τις επιτυχίες μαζί, ξεπερνάμε τα εμπόδια μαζί.» Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε μια ισχυρή ομάδα!»

Πηγή: philenews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.