1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Η Amazon επεκτείνει το πρόγραμμα φορτηγών στην Ευρώπη

Η Amazon επεκτείνει το πρόγραμμα φορτηγών στην Ευρώπη

Η Amazon επεκτείνει το πρόγραμμα φορτηγών στην Ευρώπη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με πληροφορίες η Amazon επεκτείνει το πρόγραμμα φορτηγών της στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα, Amazon Freight Partner, βοηθά τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση και να μεταφέρουν αποκλειστικά φορτία για την Amazon.

Η πρωτοβουλία, την οποία η Amazon δοκίμασε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στα τέλη του 2019 και πρόσφατα επεκτάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, βρίσκεται στα σκαριά στην Ισπανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Amazon παρέχει στους επιχειρηματίες νέα υπερσύγχρονα, φορτηγά με χαμηλότερες εκπομπές χωρίς προκαταβολή, εκπαίδευση, τεχνολογία και αποκλειστικές προσφορές για υπηρεσίες όπως ασφάλιση φορτηγών, υγειονομική περίθαλψη εργαζομένων και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με την πρωτοβουλία της Amazon, γνωστή ως Delivery Service Partners, όπου οι επιχειρηματίες μπορούν να μισθώσουν φορτηγά με την επωνυμία της Amazon και να διαχειριστούν τη δική τους μικρή επιχείρηση μεταφορών που παραδίδει πακέτα για την Amazon.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon για τους καταναλωτές παγκοσμίως μοιράστηκε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η μεγαλύτερη υπηρεσία παράδοσης στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022.

amazon-freight

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.