1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Allianz στηρίζει έμπρακτα τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου

Η Allianz στηρίζει έμπρακτα τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου

Η Allianz στηρίζει έμπρακτα τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η  Allianz, ενθαρρύνοντας διαχρονικά τους ανθρώπους ώστε να αισθάνονται έτοιμοι για ζωή, προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου. Συμβάλλοντας στους σκοπούς του, η εταιρία προσέφερε στον οργανισμό ένα νέο, επταθέσιο όχημα που θα διευκολύνει τη μεταφορά των μελών του στις καθημερινές τους  δραστηριότητές.

Η επίσημη παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε  παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ.  του Συνδέσμου, κ. Τασούλας Γεωργιάδου, στις 28 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Παρέμβασης στη Λεμεσό. Πρόκειται για το πρώτο εξειδικευμένο Κέντρο Παρέμβασης για αποκατάσταση, εκπαίδευση, θεραπεία, προστασία και απασχόληση για παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν το σύνδρομο του Αυτισμού.

Η ίδια η κ. Γεωργιάδου, δήλωσε σχετικά: «Λίγο πριν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, λάβαμε το καλύτερο δώρο από την Allianz. Ένα νέο όχημα που κάνει πιο εύκολη τις καθημερινές μετακινήσεις για τα μέλη μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοικητική ομάδα της Allianz, για τη γενναιόδωρη χορηγία και την συμβολή τους στην βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων μας».

Ο Ανδρέας Τταφούνας, Γενικός Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Allianz στην Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Η Allianz στέκεται διαχρονικά αρωγός στο πλευρό φορέων οι οποίοι, μέσω του έργου τους, ανακουφίζουν και θωρακίζουν έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εύχομαι αυτή η δωρεά να γίνει το όχημα που θα μεταφέρει για πολλά χρόνια, με ασφάλεια, τα μέλη του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου και τα όνειρά τους, ώστε να αισθάνονται, καθημερινά, έτοιμα για ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Επιδόσεις ρεκόρ για την Allianz
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.