1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H MetLife Cyprus βράβευσε τους «πρωταθλητές» της

H MetLife Cyprus βράβευσε τους «πρωταθλητές» της

H MetLife Cyprus βράβευσε τους «πρωταθλητές» της
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου η MetLife Cyprus τίμησε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2022 σε μια υπέροχη τελετή βράβευσης που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό με παρουσιάστρια τη διακεκριμένη ηθοποιό Θέα Χριστοδουλίδου και τίτλο “MetLife Champions Night”. 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της MetLife Κύπρου, κ. Στράτο Πέτρου, να απευθύνει ένα θερμό καλωσόρισμα στο κοινό που ήρθε για να παρακολουθήσει την τελετή τιμώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όσους ξεχώρισαν για την αφοσίωση, τη συνέπεια και τον  επαγγελματισμό τους.

Η πρώτη σειρά βραβείων, τα Anniversary Awards, αφορούσε τα στελέχη της MetLife τα οποία εδώ και δεκαετίες υπηρετούν πιστά το όραμα και τις αξίες της εταιρείας και τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις του Κύκλου Επίλεκτων Ασφαλιστών στην κατηγορία Silver, δηλαδή τους συνεργάτες που έχουν πετύχει 48.000 ευρώ σε νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα και δείκτη διατηρησιμότητας 92% στο Life και 80% στο Accident & Health, οι οποίοι βραβεύθηκαν από τους κυρίους Στέλιο Χριστοδούλου, Agency Executive και Φώτιο Μπεκρή,Operations Manager της MetLife Cyprus. 

Ακολούθησε η κατηγορία Gold, δηλαδή η βράβευση των συνεργατών που πέτυχαν 65.000 ευρώ σε νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα και δείκτη διατηρησιμότητας 92% στο Life και 80% στο Accident & Health. Την απονομή έκανε η Sales Support Marketing & Communications Manager της MetLife Kύπρου κα Έλενα Δημοσθένους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Στη συνέχεια, ο κ. Ζάχος Τζερμνιάς, Face to Face Head της MetLife Cyprus, βράβευσε όσους κατέκτησαν τη 2η και την 3η θέση στα νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα Ατυχημάτων & Υγείας και κατόπιν ο κ. Ζήνωνος και ο κ. Κωνσταντίνου  βράβευσαν αντιστοίχως όσους κατέκτησαν τη 2η και την 3η θέση στον κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης και Προσωπικών Ατυχημάτων.

Επόμενη κατηγορία βραβείων ήταν η Elite Club Diamond, στην οποία τιμήθηκαν οι πρωτοπόροι της MetLife, δηλαδή οι συνεργάτες που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πέτυχαν 90.000 ευρώ και άνω σε νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα και δείκτη διατηρησιμότητας 92% στο Life και 80% στο Accident & Health. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους Κύπριους ασφαλιστές που διακρίθηκαν εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στους συνεργάτες οι οποίοι βραβεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στο EMEA Regional Convention στη Σουηδία, μία διάκριση ορόσημο στην πορεία κάθε ασφαλιστικού συμβούλου. 

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο κ.Νίκος Δασκαλάκης, ένας από τους παλαιότερους και πιο αγαπημένους συνεργάτες της MetLife, ο οποίος έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Διευθυντής Πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο και EMEA Face to Face Head. Ο κ. Δασκαλάκης βράβευσε τους πρώτους των πρώτων, δηλαδή τους κορυφαίους συνεργάτες οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων, καθώς και όσους διακρίθηκαν στις κατηγορίες Single Premium και Rookie. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση από τον κ. Δασκαλάκη των «βετεράνων» της MetLife, των στελεχών δηλαδή που για 40 και πλέον έτη με απόλυτη αφοσίωση έγραψαν τη δική τους ιστορία και την ταύτισαν με την ιστορία της εταιρείας, γι’ αυτό και, όπως τόνισε ο κ. Δασκαλάκης, αποτελούν διαχρονικά πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τους νεότερους. 

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη αυτή εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και μουσικό πρόγραμμα από τον Σταύρο Κωνσταντίνου και γνωστό DJ. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.