1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. H Howden διευρύνεται στις τέχνες – Νέα εξαγορά

H Howden διευρύνεται στις τέχνες – Νέα εξαγορά

H Howden διευρύνεται στις τέχνες – Νέα εξαγορά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Howden εξαγόρασε την Hencilla Canworth GI Ltd, κορυφαίο Βρετανό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή με εξειδίκευση στις τέχνες, προσθέτοντας περαιτέρω κλίμακα και τεχνογνωσία προϊόντων στο τμήμα Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας.

Η προσθήκη της Hencilla Canworth ακολουθεί μια σειρά άλλων πρόσφατων εξαγορών από την ομάδα Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας της Howden σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων Franz Gossler Insurance Group, Γερμανός μεσίτης ασφαλίσεων κινηματογράφου και ψυχαγωγίας, Assimovie, ιταλική εταιρεία μεσιτείας τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών, και Media Insurance Brokers, σημαντικός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής κινηματογράφου και τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η Hencilla Canworth, που ιδρύθηκε το 1981, έχει δημιουργήσει ασφαλιστικά προγράμματα με πολλούς κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Μουσικών και της BECTU (Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Επικοινωνιών, Ψυχαγωγίας, Επικοινωνιών και Θεάτρου).

Ο Duncan Fraser, Global Practice Leader, Sport and Entertainment, Howden, σχολίασε: «Χτίζουμε τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία μας για να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας στον τομέα του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας σε όλες τις βασικές αγορές μας.

Η ομάδα της Hencilla Canworth έχει ισχυρές σχέσεις με πολλούς κορυφαίους πελάτες στους τομείς της μουσικής και των παραστατικών τεχνών, παρουσιάζοντάς μας μια σημαντική ευκαιρία να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα ασφαλιστική κάλυψη για προστασία φορτηγών πλοίων από πόλεμο λανσάρει η Howden

Ο David Pollard, Διευθύνων Σύμβουλος της Hencilla Canworth, πρόσθεσε: «Έχουμε δημιουργήσει ένα κορυφαίο εμπορικό σήμα στον ασφαλιστικό τομέα των δημιουργικών τεχνών, με βαθιά τεχνογνωσία και εδραιωμένους δεσμούς με τη βιομηχανία.

«Οι πελάτες μας θα αποκομίσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο δίκτυο της Howden, γεγονός που θα βελτιώσει την ικανότητά μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.