1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. H DAT Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί! Απέσπασε το πρώτο βραβείο Innovative...

H DAT Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί! Απέσπασε το πρώτο βραβείο Innovative Approach 2023 του DAT Group!

H DAT Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί! Απέσπασε το πρώτο βραβείο Innovative Approach 2023 του DAT Group!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το ετήσιο Sales Meeting διοργάνωσε το DAT Group στις 6-9 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτό το συνέδριο όλοι οι αντιπρόσωποι του DAT Group έδωσαν δυναμικό παρόν, θέτοντας επί τάπητος όλα τα ζητήματα του κλάδου αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετα όμως και πέρα από τα ζητήματα του αυτοκινητιστικού, αλλά και ασφαλιστικού κλάδου που αναπτύχθηκαν, το DAT Group βράβευσε και τους αντιπροσώπους που ξεχώρισαν με το έργο τους την περασμένη χρονιά.

Η DAT Hellas λοιπόν, απέσπασε το πρώτο βραβείο Innovative Approach 2023 του DAT Group. Μια βράβευση που επετεύχθη χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της DAT Hellas και την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει, αλλά και την προσήλωσή του στην καινοτομία και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο που αποσπά η DAT Hellas ανάμεσα σε 23 χώρες, που έδωσαν το παρόν στο ετήσιο Sales Meeting του DAT Group. Για την ακρίβεια, η DAT Hellas έχει βραβευτεί συνολικά 3 φορές από το DAT Group την τελευταία 6ετία.

Η βράβευση αυτή είναι ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα για τη DAT Hellas, κατατάσσοντάς την παράλληλα στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου αυτοκινήτου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Τα καταρτισμένα στελέχη της DAT Hellas με τις επιστημονικές τους γνώσεις έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην ασφαλιστική αγορά προϊόντα, που πραγματικά δίνουν άλλη πνοή στον ασφαλιστικό κλάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Metlife Cyprus: Αναδεικνύεται ξανά σε ... Great Place to Work

Επιπλέον τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της DAT Hellas καταφέρνουν να ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πελατών προς την εταιρεία, και παράλληλα να επεκτείνουν περαιτέρω το πελατολόγιο της. Αυτό αποδεικνύει πως η DAT Hellas είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία με προσήλωση στην καινοτομία, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της χώρας μας. Παράλληλα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της αυτοκίνησης, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα με άμεση εφαρμογή στους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Αυτό που ανέφεραν και οι επικεφαλής της DAT Hellas, ο κ. Σάββας Σιδηρόπουλος και ο κ. Δημήτρης Βαλαβάνης, είναι πως η επιτυχία αυτή ήταν εφικτή χάρη στην άριστη συνεργασία που έχει η DAT Hellas με τους πελάτες της και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι τελευταίοι στα προϊόντα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.